• 瀏覽: 2,852
  • 回覆: 80
http://hk.news.yahoo.com/article/090616/4/cpuj.html

湖北服務員鄧玉嬌刺死官員的案件今日一審,巴東縣法院判鄧玉嬌免除處罰,在法律上由此徹底恢復自由身...

會唔 會比人私下算帳架

我終於娶o左傻鵝鵝喇!!
熱賣及精選
還請當日說過 鄧玉嬌不是的版友們 請出來講幾句, 謝謝!

引用:
原帖由 打雜天使 於 2009-6-16 12:57 PM 發表

還請當日說過 鄧玉嬌不是的版友們 請出來講幾句, 謝謝!
9都縮埋晒啦, 重敢出黎獻世咩

對於整天民主人權法治掛口邊的人

這是一次人治大於法治的明證,

不知你們有什麼好開心, 還只是你們只存心想中國差

舒一口氣啦。

It ain't about how hard you hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward, how much you can take and keep moving forward.
唔應該做服務,去做保安岩佢

引用:
原帖由 citycat 於 2009-6-16 12:59 PM 發表

沒有偏離黨GE一貫路線
不知你們有什麼不開心

如果唔係引起大量網民反對, 佢一早死左好耐啦,
話時話, 真係要多謝西方民主國家發明嘅internet

彭定康於一九九六年最後一份施政報告結語說:「我感到憂慮的,不是香港的自主權會被北京剝奪,而是這項權利會一點一滴地斷送在香港某些人手裏。」
引用:
原帖由 ming19780512 於 2009-6-16 01:01 PM 發表

沒有偏離黨GE一貫路線
不知你們有什麼不開心
我支持法治, 只是不支持中國現時攪民主

這事之前我就猜可能會有這種結果,

但路要一步步走, 只好說也穩定了民心吧

引用:
原帖由 netsee 於 2009-6-16 01:02 PM 發表

如果唔係引起大量網民反對, 佢一早死左好耐啦,
話時話, 真係要多謝西方民主國家嘅發明
冇錯, 互聯網真係改變咗世界。

It ain't about how hard you hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward, how much you can take and keep moving forward.
以現時國情,佢好有機會畀人私下算帳

引用:
原帖由 citycat 於 2009-6-16 12:59 PM 發表

既然是人治?  請問閣下所持理據是什麼?

引用:
原帖由 dylan_l 於 2009-6-16 01:04 PM 發表

以現時國情,佢好有機會畀人私下算帳
網民既熱情只保到一時,保唔到一世

引用:
原帖由 打雜天使 於 2009-6-16 01:05 PM 發表

既然是人治?  請問閣下所持理據是什麼?
我不明白你要問什麼

引用:
原帖由 citycat 於 2009-6-16 01:03 PM 發表

我支持法治, 只是不支持中國現時攪民主

這事之前我就猜可能會有這種結果,

但路要一步步走, 只好說也穩定了民心吧
就等比鄧玉嬌了結ge狗官做黨穩定民心ge籌碼
死都叫死得有d價值

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]