• 瀏覽: 23,551
  • 回覆: 691
引用:
原帖由 古靈仔 於 2009-5-20 03:31 PM 發表

我覺得死者係真無辜, 受謠言群情煽動利用, 香港傻人指責中共殺人兇手, 我會話學生領袖、謠言製造者, 全部都係幫兇, 間接借中共把刀殺人

所以呢類人還在假惺惺貓哭老鼠, 大撈政治油水, 比中共無恥千百倍, 本人 ...
他們受人錢財, 替米人笑災

引用:
原帖由 古靈仔 於 2009-5-20 03:31 PM 發表

我覺得死者係真無辜, 受謠言群情煽動利用, 香港傻人指責中共殺人兇手, 我會話學生領袖、謠言製造者, 全部都係幫兇, 間接借中共把刀殺人

所以呢類人還在假惺惺貓哭老鼠, 大撈政治油水, 比中共無恥千百倍, 本人 ...
假惺惺貓哭老鼠, 大撈政治油水, 還在香港年年的發生 ! 我同意你所講, 他們比中共無恥千百倍

唔好將偉大既黨同呢班賤人相提並論

引用:
原帖由 無神論傻黃貓 於 2009-5-22 12:01 AM 發表

中共果然無恥。。。這種大話都可以講
我說的話可以證明到中共果然無恥, 你是用那套邏輯推論的, 可否演示一下你的推論過程 !

引用:
原帖由 令狐少俠 於 2009-5-22 12:06 AM 發表

等我試下答.
你親口講"他們比中共無恥千百倍".
已經可以證明你話中共無恥, 唔使用邏輯.
我說中共無恥, 他就跟著我說中共無恥? 不會這麼聽話吧 ?

引用:
原帖由 令狐少俠 於 2009-5-22 12:19 AM 發表

所以話你冇邏輯.
關咩聽唔聽話事?
如果我話 1+1=2, 你又話 1+1=2, 你又聽我話喇噃?
你就真係無邏輯, 神貓的說話本身已出問題, 你都無謂玩弄小聰明了 !

話是由我說的, 神貓說的話是毫無邏輯的斷話

「中共果然無恥。。。這種大話都可以講 」
引用:
原帖由 無神論傻黃貓 於 2009-5-22 12:01 AM 發表

中共果然無恥。。。這種大話都可以講
[quote]原帖由 新奇士● 於 2009-5-21 11:46 PM 發表

假惺惺貓哭老鼠, 大撈政治油水, 還在香港年年的發生 ! 我同意你所講, 他們比中共無恥千百倍
[/quote]

引用:
原帖由 令狐少俠 於 2009-5-22 12:41 AM 發表

中共講大話, 算唔算無恥?
講大話唔無恥, 唔通講真話先無恥?
新奇士● 講大話, 所以中共是無恥, 你 d乜 x logic?

況且新奇士●說得有錯嗎?

支聯會係仆街!

引用:
原帖由 令狐少俠 於 2009-5-22 01:37 AM 發表

你得小學程度, 唔怪得你唔識邏輯.
「中共果然無恥。。。這種大話都可以講 」
呢句說話邏輯上完全成立.
看你的回應多膚淺, 我在這題上就不回你, 以示尊重樓主

嘟嘟嘟嘟......特別報告!!特別報告!!

毒果將最新六四指數下調到 7xx新低
跟據小導消息

六四大行支聯會主席"屍屠華"表示毒果企徒淡化六四指數是無良知及無恥行為
資深六四評論員"情塲"更要求毒果收聲並將毒果信用評級下調不可信級
而毒果發言人表示由於近曰市道唱淡+有不利消息傳出,迫於無奈將最新六四指數下調,如日後有水魚及美元支持毒果不排除將六四指數提昇回3000 ~ 數萬 的歷史高位
而政府忠告市民六四指數可昇亦可跌,請各水魚小心捐獻,免招大鰐,小心小心

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]