• 瀏覽: 19,156
  • 回覆: 245
取消高亮搜尋字詞
時事追擊:歷史的空白-----六四解放軍清場片段3
http://www.youtube.com/watch?v=oteSZOk87uA&feature=related

跟呢個節目尾段吻合
6月4號8點鐘
學生凌晨由天安門徹離黎到六部口,被三輛架坦克衝撞...導致11人死亡
唔通各大傳媒口中既坦克碌人事件就係呢一刻發生??

引用:
揭露64高自聯黑幕--哪兒他都少不了美國人
http://forum.muzi.com/forum/view ... 1031371&l=fanti

六四死亡的學生與市民是要反貪污,要反官倒,要民主的。但是他們被愚弄了,被欺騙了,被誘進了一個死亡的陷阱。柴玲,吾爾幵希,李錄,港支聯,你們有什么資格紀念六四十五周年?你們的手上就有六四死亡的學生與市民的血你們將被永遠被釘在歷史的恥辱柱上。你們的賬遲早要算的!

本貼由[龍游九天]最后編輯標題于: 5日/6月/8 16時56分7秒
香港支聯會、中大學生黎洪, 出黎!!

交待清楚當日是否阻止北京學生撤離天安門!!

解釋點解要造謠!!

你地係咪滿手鮮血?! 出黎解釋!!

唔好再做「縮頭烏龜」!!

(一如當日支聯會罵馬力!)

其實冇乜所謂啦,
對當年有份成晚(係連續幾晚)捕住電視既市民黎講, 包括我!
對事件的評論, 早已存在!(當然, 有啲涉及利益既, 公眾面前會有不同, 不過唔緊要啦, 凡事問心既啫)
對仲係細/未出世既, 可以從這裡那裡得到更多資訊!係有心瞭解既, 肯定唔會祇聽一面之說法/資料既

最重要既係:要確保任何團體/任何人都有發放佢擁有既資料果個空間!

引用:
原帖由 iwyk 於 2009-3-25 02:13 PM 發表
......六四無死過人,就算有都係得幾個,死既全部係十惡不赦的暴徒,中國不知幾撚好,有咩問題都係老美煽動,拍到 d 開槍殺人既片全部都係西方反華勢力以高科技偽造出o黎......

蔣彥永醫生就六四的上書浸著血淚 ...
嘩嘩,又擺呢篇嘢出黎?難道閣下唔記得舊年的辯論?

28軍兵變

冇人提

引用:
原帖由 藤原佐為 於 2009-3-25 02:14 PM 發表
其實冇乜所謂啦,
對當年有份成晚(係連續幾晚)捕住電視既市民黎講, 包括我!
對事件的評論, 早已存在!(當然, 有啲涉及利益既, 公眾面前會有不同, 不過唔緊要啦, 凡事問心既啫)
對仲係細/未出世既, 可 ...
我覺得呢個帖好有意義, 可以在64事件20周年時, 拆破大話精支聯會同黎洪, 睇多點真相, 資料多到峰迴路轉! 再諗下佢地既動機, 等香港人、香港大學生唔好再做傻仔, 唔好再無辜辜做左政治棋子都唔知, 避免香港重演64事件的可能性!

呢個帖好帖要頂!

引用:
原帖由 tony800 於 2009-3-25 02:25 PM 發表

嘩嘩,又擺呢篇嘢出黎?難道閣下唔記得舊年的辯論?
我無睇以前辯論, 可唔可以講下?

引用:
原帖由 iwyk 於 2009-3-25 10:04 AM 發表

幾多 ? 1200萬囉,有單有據 !
唔信可以問o下北京 d 公安充公捐款有幾多 。
(不過 d 貪官私下袋o左幾多無人知 !)

好彩李卓人無帶晒 d 錢上去,
唔係支聯會要改名叫:
「香港市民支援賣國貪官聯合會」
 又在亂講?? 李卓人拿 1200萬被充公? 如果支聯會入數是入 1200萬被充公, 我們網民又成功揭破一個 1,000萬騙案了 李生死狗樣在啟德對當時的傳媒說是 二百多萬

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]