• 瀏覽: 6,465
  • 回覆: 181
引用:
原帖由 oisam 於 2009-2-28 11:47 PM 發表

討論再激烈D.激烈D

激撚死果個小人
玩緊急潛   

sick leave lot

引用:
原帖由 fa1104i 於 2009-2-28 11:59 PM 發表

sick leave lot   
good possibility of crazy sick (mental disorder)

引用:
原帖由 oisam 於 2009-3-1 12:05 AM 發表

good possibility of crazy sick (mental disorder)
God bless this sick guy lot

我看到他們僅僅是和平地把反對信件傳遞給無能的正苦官圓, 不是一個問題呀 !  

香港人都知社民連,都係無恥之徒嚟,佢地破壞議事規則.但又不去承擔責任,偽善地認為無做錯囉,,所以香港人都話社民連係最可恥囉

引用:
原帖由 ming19780512 於 2009-2-27 04:47 PM 發表
有案底又做得議員
賣魚佬又做得議員
唔開會又做得議員
舉中指又做得議員
咁議員和香港還有形象嗎
除左第三點之外,我唔認同你另外三點
請解釋一下你既理由

只會無事生非啲人,,就係民主教...佢地都係靠呃搵選票囉

香港人點解只話社民連用暴力..會使議員形象受損呢,,無講過其他議員呢,,就係真理在面前,,大眾市民都齊聲,,聲討社民連囉

引用:
原帖由 re01r 於 2009-2-27 11:51 PM 發表
ar大大小小/小小小平/公公公平(基本上都係同一個人黎!!) 你話全城指責社民連??我家下用緊隻中指指住你呀~~~~~你件網上遊魂,成日講黎講去都係個3蝠屁,中聯辦每日俾幾$人工你呀??請問???
ching 為何佢令你咁激動 ?

引用:
原帖由 fa1104i 於 2009-3-1 01:13 AM 發表

God bless this sick guy lot
the ghost soldier was always on crazy sick leave

請你睇睇呢件物體之前所有既留言............不斷分身/講黎講去三幅屁

啲民主教真係不能,接受批評,只可以有佢地去發表個人意,係不會去認有不同意見囉.同社民連一樣,想阻止他人發言囉

引用:
原帖由 re01r 於 2009-3-1 12:05 PM 發表
請你睇睇呢件物體之前所有既留言............不斷分身/講黎講去三幅屁
地球人都知佢投胎十九幾世
依然一撚樣 .........

令香討人民 充滿歡樂 引發爆笑

為2餐姐!!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]