• 瀏覽: 5,767
  • 回覆: 181
地球人都箇淫賤教啲小人係自我認定, 目中無人, 自我阻隔, 係唔會認為有其他的相反意見討論出現係好事, 只會認同單一保皇奶鞋底的言論出現, 才認為係討論, 淫賤教啲小人一啲民主意識都無囉

又搵五毛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 laufookwing 於 2009-3-1 11:22 PM 發表

四面受敵,八面威風!!
一早預咗
選社民連知道係搞嘢喇.....
唔通叫長毛,癲狗著套西裝,打條領呔,乖乖地坐度開會,等投票
咁同民主黨,公民黨,民建聯有乜分別
香港人,大驚小怪
唔鍾意,咪唔好選社民連囉 ...
我係無選佢呀. 我都知有人肯選佢, 都無符架啦.
我亦無大驚小怪, 長毛班人最多咪掟下蕉, 有咩做, 唔通佢敢打曾俊華咩.
我只覺得無聊, 第一次做就覺得新鮮, 做多幾次都無興趣睇佢, 連評佢都費事.
香港人政治冷感, 對你地兩派互相指責, 真的沒感覺, 只覺好笑.

回覆 引用 TOP

都唔知點解有人會選呢班人

世界上最遙遠的距離, 是我就站在你面前你卻不知道我愛你.
世界上最錐心的痛楚, 是我就站在你面前卻不能告訴你我的心意 ...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 TBGAngel 於 2009-3-3 10:49 AM 發表

都唔知點解有人會選呢班人
好簡單, 因為唔使自己出面, 就有人去幫手乞錢和強搶福利

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大小小人 於 2009-2-27 04:37 PM 發表

社民連啲暴民行為,,會係 香港人心目中,,認定係下流賤格的行為囉
下流賤格果得你盲目抺黑?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 3739 於 2009-3-1 06:19 PM 發表

可恥,垃圾不如,影衰香港人就係呢類仆街
你講緊你自己呀?

可恥,垃圾不如,影衰香港人就係呢類仆街

回覆 引用 TOP

本人反對過激行為.

但冇反對黨唔係一件好事...政府好多政策,講就好聽.實際做起來都係商家得益.

領匯事件就係一個好例子.

回覆 引用 TOP

香港人係唔會支持社民連的暴力行為,係香港的民意嚟囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大小小人 於 2009-2-27 10:26 PM 發表

社民連啲人的行為,,真係引起公憤.全城指責囉
大小小人呢啲人的行為,,真係引起公憤.全城指責囉 [/quote]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大小小人 於 2009-3-3 11:10 AM 發表

香港人係會支持社民連的為民眾爭取應有利益行為,係香港的民意嚟囉

回覆 引用 TOP

踢走果3隻癲狗啦

I support to kick them out !!!

你可以一句話就讓我走開 也不會再有對你的糾纏
心疼你說不出來不再愛我 是捨不得讓你走開

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大小小人 於 2009-3-3 11:10 AM 發表

究竟你對香港政治感受有幾深?

王X泓先生係鏡頭前舉中指時你又有何觀點?

特區政府官商勾結人人皆知,有誰能代替小市民站出來"有效地"講句公義的說話?
除非你覺得官商勾結無問題...但願你來生做個真正的窮人感受一下....

軟的一套許多人也試過用,萬試萬不靈,
軟不成便來硬的一套,這個世界永遠都是物極必反的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yipkarming 於 2009-3-3 11:26 AM 發表

踢走果3隻癲狗啦

I support to kick them out !!!
你乜q都唔知淨係o係電視機前看著片面的東西而係網上斷章取義,

君不可憐在下是位無能既電車男

回覆 引用 TOP

反對膠官, 支持社民連

回覆 引用 TOP

香港人係唔會支持淫賤聯的奴才行為,係香港的民意嚟囉

我終於娶o左傻鵝鵝喇!!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]