• 瀏覽: 71,311
  • 回覆: 1,413
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 小學程度的博士 於 2008-11-9 06:43 PM 發表
社民連黃毓民熱捧陳巧文搞事,尖叫嚇d馬,影響參賽者、參賽馬匹、1萬觀眾

黃毓民讚陳巧文係未來香港的希望

陳巧文叫人講野之前顧下人感受喎 佢有無咁做?

http://www.hkrep ...
吾死都冇用........垃圾

引用:
原帖由 小學程度的博士 於 2008-11-9 10:17 PM 發表

這個「藏獨妹」的「威水」,又因為人稱「爛果報」的某報專門為她發表社論

不過,該報所屬集團的其他刊物,就圖文並茂向讀者介紹陳巧文,突出她的「偉大胸脯」,她的三圍數字、她認識男人四個月就共賦同居享受性福等等。陳巧文因而大叫,其分貝與高呼「西藏獨立」差不多。陳巧文責問某傳媒集團:「我的三圍數字同西藏有什麼關係?」.
享受性福

性福瑪利亞

阿里露也

如果法援唔係覺得佢有理據又點會批

引用:
原帖由 lungkk 於 2008-11-10 12:51 AM 發表

如果陳巧文都叫犯法
親中份子一早報警拉左我
我支持香港獨立/回歸英國
我支持中國分裂, 各省各自獨立
話唔定政治部幫你開左 file呢

回歸後的香港變成左仔天堂?
點解港人冇哂包容性?
如果無理據法庭又點會受理?
如果唔合資格點解會批法援?

引用:
原帖由 ghostman1967 於 2008-11-10 01:07 AM 發表

回歸後的香港變成左仔天堂?
點解港人冇哂包容性?
如果無理據法庭又點會受理?
如果唔合資格點解會批法援?
美國會唔會包容拉登?

引用:
原帖由 大司馬 於 2008-11-10 01:10 AM 發表

美國會唔會包容拉登?
那她有沒有策動襲擊香港及大陸?

引用:
原帖由 ghostman1967 於 2008-11-10 01:13 AM 發表

那她有沒有策動襲擊香港及大陸?
唔知佢背後有乜人, 有乜最終目的, 暫時不能排除任何可能性

點解會批到法援

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]