• 瀏覽: 81,392
  • 回覆: 3
  • 追帖: 13
+33
引用:
原帖由 Neo 於 2008-10-24 04:38 PM 發表

這單內地人綜緩案件, 到底是誰埋下的炸彈?

突然有感而發, 香港, 在一班政棍亂港下, 還有得救嗎?

08年金融海嘯, 全球勢必進入經濟大衰退, 對香港的衝擊將會幾大? 香港唯一的出路--金融業, 是07年 ...
64謊言
支聯會聲稱死袁木講大話只對外宣稱死23人、堅持64是屠城, 煽動港人加深憎恨中共情緒

仲以為馬力番左黎.

引用:
原帖由 Neo 於 2008-10-24 05:56 PM 發表

以馬力做擋箭牌??

他人的錯, 並不能因此而掩飾自己的錯, 呢個道理你明白吧

你就提出資料證明比大家睇, 我的質疑是錯的吧

溫總接受CNN專訪 稱六四涉民主發展
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php ...
我質疑d乜?  我只係質疑點解有人會好似馬力講出呢d咁冇血性既話.

引用:
原帖由 Neo 於 2008-10-24 06:13 PM 發表

學生有死人

軍人也有死人

你的同情心在哪?

學生係人? 難道軍人不是人?

同樣, 我也係質疑點解有人會好似馬力講出呢d咁冇血性既話

點解64事件, 有咁多大話出現? 講大話的動機係乜?
冇話唔同情軍人喎, 整件事最無辜係比中共極權統治擺佈既人.     我話馬力個類人講d冇血性既話, 你無端白事做乜會話人冇同情心呢?

有咁多大話出現?  你係講緊中共講大話係咪?

引用:
原帖由 Neo 於 2008-10-24 06:34 PM 發表

冇話唔同情學生喎, 整件事最無辜係比外國煽動擺佈既人

唔好迴避, 64事件, 咁多大話出現, 為乜?

香港人被咁多政棍煽動、利用, 真係覺得心甘情願?
????  喂c兄, 你既立場係點架?  係咪大家溝通有d問題?  睇極都唔明我地係咪講緊同一個立場定係講緊唔同既野.

搞清楚先, 免得大家有誤會.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]