• 瀏覽: 7,504
  • 回覆: 196
引用:
原帖由 udbkam3 於 2008-10-15 04:05 PM 發表 唔好拜我, 人們只應拜上帝
"拜你所賜", 入面呢個"拜"字, 唔係祟拜/敬拜既意思. 服左你...

你中文唔好, 不如用英文啦.

引用:
原帖由 udbkam3 於 2008-10-15 04:07 PM 發表 梗係唔知

咁每個月有幾多人存份糧入你戶口?

支持黃毓民 .....下次準少少.....加油!

引用:
原帖由 udbkam3 於 2008-10-15 04:02 PM 發表

1. 佢真係基督新教徒, 之前試過搞福音會之類的活動;
2. 邊間教會就唔知;
3. 基督新教教條好似係得 A. 要準時奉獻 B. 唔準有婚前性行為 & C. 唔準睇AV (如有記錯請指正)
請問黃議員犯了邊條呢?
婚外情係咪計落C到?

引用:
原帖由 udbkam3 於 2008-10-15 02:35 PM 發表
http://hk.news.yahoo.com/article/081015/4/8q10.html

1. 眼界太差, 咁近都擲不中特首,
呢幾日唔練下, 擲之前都應該求上帝幫手先

你用下腦諗下啦,擲中左比人告assualt,毓民又點會蠢得晒?

引用:
原帖由 udbkam3 於 2008-10-15 04:09 PM 發表 哦, 唔該晒你呀, 我英文無中文咁好, 更加唔敢獻醜啦,
仲講咩西方辯論精神, 講講下講到捉人一個字出黎胡吹, 完全係小學生嗌交既技倆. 

我讀得書少, 都唔敢獻醜, 所以唔會隨便開一個 POST, 將無關既主題炒埋一碟黎挑戰自己既辯才. 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]