• 瀏覽: 7,217
  • 回覆: 196

支持毓民!

熱賣及精選
反黃毓民咪反黃毓民囉..

又要借d意加埋基督徒個名義去抽水..係唔妥基督徒就光明正大開另一個post啦
手法陰濕又低裝....唉~

引用:
原帖由 fungd 於 2008-10-15 02:38 PM 發表

支持毓民,社民連好野
民賤聯最無恥
支持毓民,社民連好野;  社民連最 EVIL !!!

引用:
原帖由 udbkam3 於 2008-10-15 02:56 PM 發表

我唔明bor, 你唔好故弄玄虛
以你VIP會員身分,卻低水平問題!
睇通你班保皇黨旣技兩,我唔會同糾纏落去!
唔明就去揾個窗口,反正你都唔識乜野係門口

引用:
原帖由 udbkam3 於 2008-10-15 03:04 PM 發表
我都係客氣d咁提你, 呢度係抗議區之嘛,唔駛咁惡的
我都客氣地同你講, 小弟個人認為唔好將政治議題帶去宗教層面, 只會令討論失去焦點.

支持毓民,長毛

引用:
原帖由 udbkam3 於 2008-10-15 03:23 PM 發表
尊重你的意見, 不過唔會用自殺式襲擊去捍衛你的發言權
唔係好明. 咩自殺式襲擊?

講得白d, 如果我抗議曾鈺成, 咁咪講下正反意見 lor, 如果我開個 post 係"抗議聖保羅校友曾鈺成", 結果就係九唔搭八.

引用:
原帖由 udbkam3 於 2008-10-15 03:30 PM 發表
那一句唔係代表西方辯論的精神嗎? 我無背到原文係點, 或者我check下原文再貼上黎唔明, 高人可否明示?
請問哪一句是代表西方辯論的精神?

"1. 眼界太差, 咁近都擲不中特首,
呢幾日唔練下, 擲之前都應該求上帝幫手先

2. 唔應該用隻新的蕉, 食得的蕉應該送去俾窮人食,
應該擲d同曾蔭權一樣的野, 正所謂物以類聚"

你想玩曲線, 定係玩精神分裂? 你攪到我都好亂. 
我已經用白話講得好白, 麻煩有無網友幫手用再白既白話去解說一下. 

吓?????佢係基督徒????? 邊間教會????
佢好似所有誡條都犯哂wor..............

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]