• 瀏覽: 7,503
  • 回覆: 196
咁近距離都唔中,證明係根本唔想掟中,咁即係玩野囉,唔係咁邊有藉口早收工呀!

引用:
原帖由 ckalbert 於 2008-10-15 11:41 PM 發表
咁近距離都唔中,證明係根本唔想掟中,咁即係玩野囉,唔係咁邊有藉口早收工呀!
根本佢地就冇贍掟中
D傻仔支持者仲當佢地好形

引用:
原帖由 調教你 於 2008-10-15 11:48 PM 發表

根本佢地就冇贍掟中
D傻仔支持者仲當佢地好形
做show jei....何必太認真
arm arm又加左人工.......無謂搏啦咧d野...

掟蕉係鬼佬同台灣佬眼中無乜特別,
食長毛或大舊條蕉啦, 保證轟動全球!

班狗官唔見棺材唔流淚
係時候要用另類方法
講和平係無用
班狗只係當你on99

所以搵3隻狗對付d狗官
吠2聲,曬下蕉就可以去嘆茶,真係爽

支持毓民兼掟蕉

今次真係俾大陸笑番我地轉頭了. 成日話佢地冇文化. 老粗. 野蠻. 在立法局係一個私文人辦事的地方. 即使係好對立的事情, 都要用平心靜氣才可解決事情, 人越火爆, 事情唔會解決的.  這是有學識人都知. 佢讀那麼多書去了邊 ?  長毛我唔怪佢, 佢讀書少 . 每個場合都有它的特別意思. 婚宴場合,法庭場合或葬禮場合都係要大家認真去尊重. 如因自己情緒波動控制不住. 應該自己離場. 文明人係要在大家認同的事情去做事. 唔係我行我素.  今次全世界傳謀都睇緊. 記億中香港立法局發生此事係弟一次.  那香港的上等人規律形象已給他破壞了.

雖然我不同意把暴力行為帶進議會 (這對解決問題毫無益處,只會浪費寶貴的時間和金錢),但社民連等人的行為的確是最有效能令政府當局知道民間怨憤的方法。

要怪就怪我們有個弱智政府,社民連這種團體才能生存下來。

引用:
原帖由 roytse 於 2008-10-15 02:45 PM 發表
比起其餘個五十幾個議員,佢地今日幫選民表達左意見,比齋坐齋聽有意義得多
support

引用:
原帖由 Arfurala 於 2008-10-16 10:01 AM 發表
雖然我不同意把暴力行為帶進議會 (這對解決問題毫無益處,只會浪費寶貴的時間和金錢),但社民連等人的行為的確是最有效能令政府當局知道民間怨憤的方法。

要怪就怪我們有個弱智政府,社民連這種團體才能生存下來。 ...
YEAH,新聞好似播左特首講左一番話: 「話咁樣既激烈政治言語是沒有幫助」,仲係笑陰陰咁講...請問有冇人知道以上對話是否真的..如果係,相信特首是覺得社民連正在作無謂掙扎,笑陰陰看著他們

香港的上等人規律形象已給他破壞了.
在立法局係一個私文人辦事的地方. 即使係好對立的事情, 都要用平心靜氣才可解決事情, 人越火爆, 事情唔會解決的.

support!!!

引用:
原帖由 homing28 於 2008-10-16 07:19 AM 發表
班狗官唔見棺材唔流淚
係時候要用另類方法
講和平係無用
班狗只係當你on99
會刑事傷害官員身驅??

好撚細呀????????掟野

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]