• 瀏覽: 5,459
  • 回覆: 104
話唔知道u-right 果d 都有問題

到底你地係冇出街定係出街掛住講電話定係發夢?

英皇道有, 彌敦道有, 馬頭圍道有, 德輔道中有,
仲要都係旺區地舖

好心啦, 出街留意多d 啦

實在... 太不知所謂...
雖然個記者問o既野都有o的無厘頭...
不過答個個更低能....

咁大單都唔知,香港請個咁既垃圾,死得

香港的官員真的!!!
高薪養廢物

引用:
原帖由 wcleung75 於 2008-10-11 11:35 AM 發表
咁大單都唔知,香港請個咁既垃圾,死得
Hahaha......... rubbish !!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 oi_yi 於 2008-10-11 09:32 AM 發表
連咁大單既新聞都唔知
請個咁既垃圾管經濟
香港真係死得
大佬, 佢心係加國丫嘛, 點會知香港事呢?

引用:
原帖由 stanleyshek 於 2008-10-11 08:44 AM 發表
http://appledaily.atnext.com/template/apple/art_main.cfm?iss_id=20081011&sec_id=4104&subsec_id=15333&art_id=11709021&cat_id=45&coln_id=20

商 務 及 經 濟 發 展 局 副 局 長 蘇 錦 樑 噚 日 出 席 港 台 ...
No u-right in Canada, never heard , nothing wrong  bor !!!!!!

我都唔多知

蘇錦樑堂堂局長只係識得嘆歎世界,唔理民間疾苦,呢D人一出去一定比人打死都似。

引用:
原帖由 hkc6971 於 2008-10-11 11:31 AM 發表
話唔知道u-right 果d 都有問題

到底你地係冇出街定係出街掛住講電話定係發夢?

英皇道有, 彌敦道有, 馬頭圍道有, 德輔道中有,
仲要都係旺區地舖

好心啦, 出街留意多d 啦
咪係!扮哂野!support你

唔識又唔問, 錯左當冇事. 呢D就係月入十幾萬既香港政府官員

引用:
原帖由 geminass4000 於 2008-10-11 10:45 AM 發表

局長問副局  副局唔識  副局問政治助理  又唔識  咁一路問落去  大概要請幾多個人呢
問咁多官員都無人識 咁個政府唔倒台都無用,完全不知民間疾苦!

加拿大無 u-right架~!!!!!

引用:
原帖由 turboman2 於 2008-10-11 02:07 PM 發表

No u-right in Canada, never heard , nothing wrong  bor !!!!!!
He just knows Gap  instead of U Right...

死有錢佬只會係屋企自閉。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]