• 瀏覽: 5,212
  • 回覆: 45
四號不成改撐5號

引用:
原帖由 superbhn 於 2007-12-2 09:16 PM 發表
謠言止於智者
食狗餅既人點會明

引用:
原帖由 superbhn 於 2007-12-2 09:16 PM 發表
如果係誤會佢自己唔解釋要你班太監講野?
一出晒 d 按揭文件, 所有事都解決, 點解選擇唔出聲 ?

嘩, 仲哩篇?
好out架喎,
王文彥寫哩篇野時陳太都未比人揭發柏麗園喺94年1月已經贖走咗既事,
王先文中亦無提及,
不如叫陳太自己解釋咪仲好.
我同你, 任何第三者都唔會比陳太同恆生清楚啦

引用:
原帖由 司龍 於 2007-12-2 15:19 發表
(節錄)十成按揭純屬誤解

王文彥
怡居地產常務董事

http://www.centanet.com/icms/template?series=239&article=2799

陳太當年透過新聞處發表書面聲明,講明她兩夫婦是以有關單位連同另一項物業 ...

引用:
原帖由 司龍 於 2007-12-2 03:23 PM 發表

這叫做不擇手段,反正面子不是成本,當巿民知道屈錯了陳太,選舉已結束了...
抹黑係左派的技倆

引用:
原帖由 saluki888 於 2007-12-2 09:21 PM 發表

抹黑係左派的技倆
抹黑左派抹黑係扮民既技倆

港島區選民最後衝刺,無論是否支持陳太,為了不讓葉劉當選,都要投票給陳太,否則後患無窮...

引用:
原帖由 司龍 於 2007-12-2 09:32 PM 發表
港島區選民最後衝刺,無論是否支持陳太,為了不讓葉劉當選,都要投票給陳太,否則後患無窮...
你真係當香港人愚民咩, 不問因由去支持

和盲信共產主義有乜分別

引用:
原帖由 hkD新牌仔 於 2007-12-2 09:35 PM 發表

你真係當香港人愚民咩, 不問因由去支持

和盲信共產主義有乜分別
為左唔令葉劉成為下屆特首就是最好理由...

引用:
原帖由 !!M 於 2007-12-2 09:20 PM 發表
嘩, 仲哩篇?
好out?br /> 王文彥寫哩篇野時陳太都未比人揭發柏麗園喺94年1月已經贖走咗既事,
王先文中亦無提及,
不如叫陳太自己解釋咪仲好.
我同你, 任何第三者都唔會比陳太同恆生清楚啦
銀行自己都否認左,反正左派抹黑完不用負責,選民不要被騙...

引用:
原帖由 司龍 於 2007-12-2 21:55 發表
銀行自己都否認左,反正左派抹黑完不用負責,選民不要被騙...
左派 always 不負責任 ga la

我希望劉江華議員可以睇到呢個帖,才動議追問陳太,免得貽笑大方,避免國際傳媒懷疑香港議員水平低劣...

劉江華
super low b bb

push!
等d人可以睇下先!
唔好成日聽哂d左報講野!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]