• 瀏覽: 27,412
  • 回覆: 313
無論你係咪 港島區 選民, 請投票!!

-----------------------------------------
版主按: 新聞版只接受媒體已發放之新聞及時事專欄轉貼, 這類關於12.2 的投票帖, 可以使用新設的
12-2 港島區立法會補選子版或海德公園本地版(港澳政治及文化) 張貼, 如會員真的有感有必要在新聞版主版張貼時事焦點投票主題的話, 亦可事前向版主申請酌情, 我們會按投票帖子的選項是否多元不偏倚來評估是否酌情, 否則只能夠在海德公園或新聞版子版開投票帖, 以免因本版版規第一條規定而被扣分, 多謝大家的合作。

維持論壇版區秩序, 仰賴會員大家自發合作, 多謝曬大家。

C奶仔 示

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 531

1. 1 柳 玉 成 (劉 泰)

4 (0.75%)

2. 2 李 永 健

1 (0.19%)

3. 3 蕭 思 江 (惜 華 生)

1 (0.19%)

4. 4 葉 劉 淑 儀

194 (36.53%)

5. 5 蔣 志 偉

18 (3.39%)

6. 6 凌 尉 雲

7 (1.32%)

7. 7 陳 方 安 生

273 (51.41%)

8. 8 何 來

10 (1.88%)

9. 9 棄權 ! ! !

23 (4.33%)

引用:
原帖由 hongkongbadboy 於 2007-11-27 10:56 AM 發表

竟然將個責任推返比市民。
高官 既 絶招 嘛........ !!!!

真心良心
陳方安生

葉23就一定死都唔投....

無個好, 揀唔落手

引用:
原帖由 alanleung_dphk 於 2007-11-27 01:23 PM 發表
真心良心
陳方安生
真心涼心
唔方安心

引用:
原帖由 tomli8880508 於 2007-11-26 12:39 PM 發表
其實陳太真係唔熟民生的野
大家有眼睇
同埋陳太死唔認佢老公係油公司受薪董事,根本係迴避!!!
係咁話老公退左休,但俾人篤爆仲有受薪又唔認

賣樓單野又唔講清楚,咩叫做十三年前的野唔好再提?
如果無野怕咩 ...
Good point!!!

投俾葉劉

陳 方 安 生

引用:
原帖由 kelchan820 於 2007-11-26 02:10 PM 發表

非常同意!
23條咁惡哽,佢一個女人都為個老闆死撐,誓要完成任務咁款,好硬淨,勁!
換著係我,遇到難題時,我會好似陳太咁話唔撈,只顧保存個人名聲,避免捱罵!
Good Point!!!!

二三條,漢奸心中的刺,頸上的刀!!

陳太副嘴臉令我覺得好嘔心
因為無point & 假得很
無實際內容一味講空字訣

絕對係陳太啦, 頂唔順葉劉副咀臉.

極度佩服,重有咁多人選兩太

唔怪得之話香港選民唔成熟

引用:
原帖由 man1124 於 2007-11-27 07:10 PM 發表
絕對係陳太啦, 頂唔順葉劉副咀臉.
o個晚陳太講o野,後面都有隻狗好樣衰咁歪晒咀

再睇埋張假到爆o既笑臉......

真係作

引用:
原帖由 cooleee 於 2007-11-26 11:56 AM 發表
睇多一次,重溫一下,可能會做到決策

陳太想做牆頭草自我膨脹谷上腦
http://www.youtube.com/watch?v=pVlk_uqtTpw

陳太極度官腔 答何來問題篇"答左等於無答..."
http://www.youtube.com/w ...
大佬你陳太乜唔好野你都post  葉劉最經典既片你又冇post 你真好野

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]