• 瀏覽: 20,226
  • 回覆: 93
屯門方麗雯

這位非常勤力的民主派議員,竟然輸比...真係估唔到
在屯門取得過二千票都係個人實力士(不是因個黨招牌),她是唯一過二千而輸.

為什麼要這樣做

引用:
原帖由 cccpussr 於 2007-11-19 10:45 AM 發表
屯門方麗雯

這位非常勤力的民主派議員,竟然輸比...真係估唔到
在屯門取得過二千票都係個人實力士(不是因個黨招牌),她是唯一過二千而輸.
可惜可惜

方麗雯好鬼....佢只睇富泰人但從不考慮嶺南學生d 福利.......抵佢死.....

引用:
原帖由 三級警司 於 2007-11-19 10:44 發表

對手出五倍以上兵力+自己不爭氣,特別是阿祖。
就琴日所見, 黃健興的助選團人數真係遠超朱偉祖, 天橋上面有成十個黃的助選團(雖則好多都係靚仔靚妹), 一落樓梯又見幾個, 但朱的就只有小貓兩三隻.......

形勢一面倒....

默哀

引用:
原帖由 vickkii 於 2007-11-19 09:44 AM 發表
仲有,

街工(安蔭)梁永權
輸左比民建聯..........

安蔭
1-梁子穎(民建聯)
2,929*

2-梁永權(街工)
2,014

好可惜!!!
我以為街工唔會失任何一區...  我唔係佢的區, 唔知點解 佢會輸?

仲要輸唔少 ?

....tony chan係邊位??我真係唔知....唔係玩野....

引用:
原帖由 hcwdnomyar 於 2007-11-19 11:29 AM 發表
就琴日所見, 黃健興的助選團人數真係遠超朱偉祖, 天橋上面有成十個黃的助選團(雖則好多都係靚仔靚妹), 一落樓梯又見幾個, 但朱的就只有小貓兩三隻.......
形勢一面倒....
唔係十個,而是二三十個,仲有天橋底的有成四五十個。

成個小西灣區白鴒黨缺乏兵源,現在小西灣成為了另一個「白鴿禁飛區」。

引用:
原帖由 013114 於 19/11/2007 02:36 PM 發表
....tony chan係邊位??我真係唔知....唔係玩野....
咪就係我開文第一位講到嘅陳得偉囉!

返左兩年工,見佢多過見鄭志成,完全輸得毫無頭緒!

ic......

引用:
原帖由 Patrickov 於 2007-11-19 09:34 AM 發表
東區:陳得偉
油尖旺:吳寶珊
深水埗:梁欐
深水埗:梁漢華
(南昌北係最慘烈一區,一個左狗打低兩個現任)
荃灣:鄺國全
上面咁多位中我對鄺國全連任失敗更為婉惜

梁子穎上屆在屯門兆康出選練兵,今次嬴鋪勁

引用:
原帖由 Patrickov 於 2007-11-19 10:03 AM 發表

差 106 票咋,超慘呀...
陳得偉  收成正果做民主派就 ....
十幾年功德 得番個桔
最慘係輸畀自己個徒弟

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]