• 瀏覽: 18,058
  • 回覆: 98
泛民鬼打鬼,利字行頭,義氣擺兩旁

你地唔覺四萬每件事都在做show
佢個人好假

千其唔好選一個講就無敵,做就無力
有破壞無建設,政府說什麼都反對,無建設性的見議
一個極端份子做議員

引用:
原帖由 pk9up 於 2007-11-18 09:51 PM 發表
千其唔好選一個講就無敵,做就無力
有破壞無建設,政府說什麼都反對,無建設性的見議
一個極端份子做議員
今次選舉,應該有好多靠03年7.1起家的空頭大炮被選下馬。

引用:
原帖由 deepdale 於 2007-11-7 11:48 AM 發表
我反而唔支持陳太。當年董伯伯年代,香港正經歷低潮,香港人個個都未能適應由港英政府變成特區政府的文化差異,所以香港人捱了很多苦,但陳太身為公務員之首、香港人的良心,竟然話走就走,好灑脫,留下現今的曾 ...
Agree!

引用:
原帖由 tic 於 2007-11-11 10:00 PM 發表

完全冇理據。老毛時代發過依家一百倍啦!北韓發過你一萬倍啦!點解美國兩黨劇鬥打打殺殺出到Boeing同Microsoft呀?人哋有冇你咁多含水量呀?值唔值得你也文也武呀?麻醉藥醒未呀你?

你不如話 ...
Boeing and Microsoft 市值都不夠中石油了…

引用:
原帖由 99102 於 2007-11-4 12:02 PM 發表
我希望大家湧躍參與投票,起碼支持陳太,否則泛民大敗,
就失去與中央的議價能力,香港民主前途就堪虞了!
100% disagree

引用:
原帖由 deepdale 於 2007-11-7 11:48 AM 發表
我反而唔支持陳太。當年董伯伯年代,香港正經歷低潮,香港人個個都未能適應由港英政府變成特區政府的文化差異,所以香港人捱了很多苦,但陳太身為公務員之首、香港人的良心,竟然話走就走,好灑脫,留下現今的曾 ...
100% agree

引用:
原帖由 香港仔壹號 於 2007-11-14 08:57 PM 發表
陳方安生口碑幾差,參選明明白白係攪攪震
普羅市民有眼睇,一個退休人士,不實實在在爲市民做善事
反而爲博出位、晛韃ゲ奏M參選
輸硬
遠遠不及葉劉淑儀有政見及能力,葉太成爲本港政商圈 ...
100%agree

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]