• 瀏覽: 10,134
  • 回覆: 54
《2024香港小姐競選》經過兩輪面試之後,25位初步入圍佳麗順利誕生。今年無綫讓觀眾投票心水佳麗進入終極入圍名單,《誰是入圍者》公開網上投票活動於今日中午12時截止。無綫的專頁及官方頻道分別上載了25位佳麗的自我簡介及生活日常影片,讓網民深入了解她們。郭恩程背住自己公司跟無綫簽約,恐怕晉級無望。

真係第一次聽香港小姐都有賄選呢樣野

新聞來源連結:

https://www.am730.com.hk/娛樂/香港小姐 ... tm_medium=copy_link

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2024-7-10 09:13 發表

《2024香港小姐競選》經過兩輪面試之後,25位初步入圍佳麗順利誕生。今年無綫讓觀眾投票心水佳麗進入終極入圍名單,《誰是入圍者》公開網上投票活動於今日中午12時截止。無綫的專頁及官方頻道分別上載了25位佳麗的自我簡介及生活日常影片,讓網民深入了解她們。郭恩程背住自己公司跟無綫簽約,恐怕晉級無望。

...
咁醜樣

佢應該去選鄉下小姐
唔係香港小姐

大媽

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2024-7-10 09:13 發表

...
國內速度!

呢個投票開始了無耐,就能整出大型海報,又能即時搵到廣告位,又能即時掛上去!幾日搞店晒!

唔好睇佢表面係唔係賄選,但佢背後操作真係好有效率!

咁醜樣
條女送埋seafood都搞唔掂啦
🤣

引用:

...
其實好易拆解,即時同間餐廳割席,話無同佢地合作送海鮮,全部野係佢地自己搞出來,咪得囉!

江門小姐,第一

好似無話一定要投佢喎

咁既貓樣, 唔怪得啦

有錢大L哂

入到圍都跑唔出啦

引用:

...
除左眼眉靚,五官都唔掂喎

香  港  小  姐  關  江  門  咩  事  ?

Tbb  搞  死  自  己  唔  好  怪  人

只要畀大陸人睇中,香港所謂的盛事只會攬炒

鍵盤翻頁
左右