• 瀏覽: 12,422
  • 回覆: 46
+4
【【寄】伊斯坎德爾1發打爆2門海馬斯,愛國者救一救啊!】 https://www.bilibili.com/video/BV1bE421A7ba/?share_source=copy_web&vd_source=a3f492108c0a64ec67d4e36590a8d644

引用:
原帖由 kim_13236 於 2024-7-10 07:11 發表

今日再一次屌支持恐佈分子老母個臭閪,你老母臭閪嘅乾爹又炸兒童醫院炸死大量兒童,你班冚家鏟又沉侵式選擇性失明
死能開能樣,扮能曬專家,你條柒頭心盲鐡一般事實,眼都盲能埋,只聽西方,俄羅斯方面你唔能聽,你唔死冇能用!

引用:
原帖由 kim_13236 於 2024-7-10 07:11 發表

今日再一次屌支持恐佈分子老母個臭閪,你老母臭閪嘅乾爹又炸兒童醫院炸死大量兒童,你班冚家鏟又沉侵式選擇性失明
2046會話因為俄仔無晶片所以打中左,美國有晶片所以被打中

引用:
原帖由 偉杰 於 2024-7-9 20:35 發表

【【寄】伊斯坎德爾1發打爆2門海馬斯,愛國者救一救啊!】 https://www.bilibili.com/video/BV1bE421A7ba/?share_source=copy_web&vd_source=a3f492108c0a64ec67d4e36590a8d644
人地不停進步,美軍一直原地踏步。而家感覺美軍打遊擊隊都好吃力。

俄熊Good Job....烏雞不聽熊多次警告要中立而轉做美狗,自找死...哈哈哈..

X佢老美喇!

附件

Screenshot_20240710_092744_com.ss.android.ugc.aweme.jpg(243.77 KB)

引用:
原帖由 briancccc 於 2024-7-10 10:06 發表

人地不停進步,美軍一直原地踏步。而家感覺美軍打遊擊隊都好吃力。
老尾每次侵略小國都只係開始就全面空中掃蕩,先再派地面部隊遠程攻擊,打到8899先進入戰區.只係靠大量武器去攻打無力反抗嘅被侵軍隊.之後駐軍每年都游擊隊消滅唔少人.

搵埋這隻冚家鏟畜牲kim_13236

引用:
原帖由 布宜諾斯 於 2024-7-10 09:43 發表

2046會話因為俄仔無晶片所以打中左,美國有晶片所以被打中
果隻太監大王,去咗舊時嗰度賣太卷同鹹鴨蛋

引用:

你都支持打鳩以色列??

引用:

你老豆美國同以色列做過無數咁多次,唔見你出聲既

引用:
原帖由 chaolininin 於 2024-7-10 12:25 發表

搵埋這隻冚家鏟畜牲kim_13236
這個狗都不如

2046太監蠢王話,拉回去安裝3nm精騙,2046他媽要洗幹凈支炮

引用:

正確,吊9以9永久滅族,正呀

鍵盤翻頁
左右