• 瀏覽: 10,794
  • 回覆: 116
  • 追帖: 1
+3
美國分析員羅金(Josh Rogin)在《華盛頓郵報》專欄撰文指,中國大陸一旦攻台,美軍將在解放軍艦隊穿越台海時,在台海

美共計劃將台蛙島變成 地獄景象 ,好狠啊

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20240611/bkn-20240611130318308-0611_00992_001.html

亞洲烏克蘭

核武攻台

又係美國智障分析

呆灣只係一個島 無戰略縱深可言 除非你識奇門遁甲之術  解放軍炸平佢咪得

中央反應就係,盡可能唔會動武收回台灣

我想問老美嘅無人武器要點樣部署?
大陸就唔識得部署?

咪西無人能點同中國比,真係多9魚

學其他師兄以前提過咁,封鎖呆省全島,唔知呆省捱唔捱到半年呢

引用:
原帖由 T2. 於 2024-6-11 18:16 發表

美國分析員羅金(Josh Rogin)在《華盛頓郵報》專欄撰文指,中國大陸一旦攻台,美軍將在解放軍艦隊穿越台海時,在台海

美共計劃將台蛙島變成 地獄景象 ,好狠啊

新聞 ...
可以徵召討論區班愛國網評員上漁船去台灣
只要唔出動軍隊
你老美會屠殺平民嗎?

引用:
原帖由 冼拿 於 2024-6-11 18:40 發表

學其他師兄以前提過咁,封鎖呆省全島,唔知呆省捱唔捱到半年呢
無電,無冷氣,無得上 網呆蛙一定崩潰投降

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2024-6-11 18:30 發表

中央反應就係,盡可能唔會動武收回台灣
可以徵召討論區班愛國網評員上漁船去台灣
只要唔出動軍隊
你老美會屠殺平民嗎? 

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2024-6-11 18:45 發表

無電,無冷氣,無得上 網呆蛙一定崩潰投降
可能投降前會捉D支持呆省擉立的人比中國,以換取盡解封都唔出奇

在解放軍艦隊穿越台海時?
嗰個時間仲有機會畀尾狗布雷?阿分析員你當打機呀?

引用:
原帖由 gd4860ecc1954 於 2024-6-11 18:35 發表

我想問老美嘅無人武器要點樣部署?
大陸就唔識得部署?
國家有 14 億人民
要好似你老美咁樣玩軍備玩燒銀紙?

引用:
原帖由 理+誠 於 2024-6-11 18:48 發表

在解放軍艦隊穿越台海時?
嗰個時間仲有機會畀尾狗布雷?阿分析員你當打機呀?
問題收復台灣點解要出動軍隊?

鍵盤翻頁
左右