• 瀏覽: 17,751
  • 回覆: 131
+11
吉林北山公園,周一(10日)上午發生傷人事件。美國愛荷華州康奈爾學院(Cornell College)事後證實,傷者是該校前往北華大學進行合作授課的4名教師,傷者包括愛荷華州眾議員的弟弟,美國國務院正密切關注此事。 綜合《CNN》、《CBS》等美媒報道,康奈爾學院校長布蘭德(Jonathan Brand)透過聲明證實,有4名美籍老師周一在參觀中國一處公園時,因發生「嚴重事件」而受傷。襲擊發生時,他

邊個知呢條友係眾議員個細佬!? 
100%絕對唔關中國政府事, 中國政府從來唔做呢d小人嘢!  
最多只係d人睇唔順眼美畜成日打壓中國所以咁做!  
亦有機會係美畜自己搵人揼條友嫁禍中國製做輿論攻擊中國!

新聞來源連結:
https://www.stheadline.com/realtime-china/3352872/吉林公園血案4名美籍教師被斬傷包括眾議員親弟-美國國務院關注

亦都可能有人想製做外交風波

https://youtu.be/wzckT7RTwDA?si=pQB6OfIRmvfQQDSc

睇抗日神劇睇到壞腦
陳小春原來返大陸係拍抗日神劇
而家先知

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2024-6-11 15:58 發表

吉林北山公園,周一(10日)上午發生傷人事件。美國愛荷華州康奈爾學院(Cornell College)事後證實,傷者是該校前往北華大學進行合作授課的4名教師,傷者包括愛荷華州眾議員的弟弟,美國國務院正密切關注此事。 綜合《CNN》、《CBS》等美媒報道,康奈爾學院校長布蘭德(Jonathan Brand)透過聲明證實,有4名美籍老師周一在參觀中國一處公園時,因發生「嚴重事件」而受傷。襲擊發生時,他 ...
呢單野好鬼, 今年外國人來華旅遊爆發式增長, 大量稱讚中國既視頻在外網上流傳, 就整單咁既野

美國間諜大起底

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2024-6-11 16:32 發表

呢單野好鬼, 今年外國人來華旅遊爆發式增長, 大量稱讚中國既視頻在外網上流傳, 就整單咁既野
其實點知呢4個鬼佬中有個身份敏感嘅人?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2024-6-11 15:58 發表

吉林北山公園,周一(10日)上午發生傷人事件。美國愛荷華州康奈爾學院(Cornell College)事後證實,傷者是該校前往北華大學進行合作授課的4名教師,傷者包括愛荷華州眾議員的弟弟,美國國務院正密切關注此事。 綜合《CNN》、《CBS》等美媒報道,康奈爾學院校長布蘭德(Jonathan Brand)透過聲明證實,有4名美籍老師周一在參觀中國一處公園時,因發生「嚴重事件」而受傷。襲擊發生時,他 ...
原來吉林咁野蠻落後

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2024-6-11 16:25 發表

亦都可能有人想製做外交風波
你想話吉林太多漢奸?

引用:
原帖由 1000day 於 2024-6-11 16:33 發表

美國間諜大起底
美國間諜在吉林?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2024-6-11 16:34 發表

其實點知呢4個鬼佬中有個身份敏感嘅人?
你想話行凶者係漢奸😱😱

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2024-6-11 16:43 發表

你想話吉林太多漢奸?
你咁清楚? 果個漢奸係你?

樓主警示
吉林
勿入

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2024-6-11 16:45 發表

你咁清楚? 果個漢奸係你?
你吾使吾認
你講咗呢單係想挑起外交風波
即係吉林有漢奸
你仲知d乜
方吾方便講

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2024-6-11 16:47 發表

你吾使吾認
你講咗呢單係想挑起外交風波
即係吉林有漢奸
你仲知d乜
方吾方便講
只有你提漢奸, 你最大嫌疑

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2024-6-11 16:48 發表

只有你提漢奸, 你最大嫌疑
你點解要轉移話題?
我吾喺現場喎

你有咩隱瞞