• 瀏覽: 24,444
  • 回覆: 131
+11
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2024-6-11 16:57 發表

睇你咁鍾意美畜又認為美畜最叻!
又係你提出漢奸論嫌疑大到無人有啦!
你問下其他鄉民認唔認為你係漢奸?
漢奸發現

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2024-6-11 17:49 發表

漢奸發現
你認啦咩?

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2024-6-11 16:32 發表

呢單野好鬼, 今年外國人來華旅遊爆發式增長, 大量稱讚中國既視頻在外網上流傳, 就整單咁既野
咪就係..
大街小巷都係天眼,想誣告中國,再次播毒生化攻撃中國,無咁易 !

若果發生係美國本土,那麼呢幾位教師應該就唔係被吉咁簡單了。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2024-6-11 16:45 發表

你咁清楚? 果個漢奸係你?
呢條 阿仙奴 漢奸兩個字刻咗喺額頭

唉幼,深表維堪
不過美國人害人無數,好難避免

CIA特務又出動插贓嫁禍中國唔安全!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2024-6-11 17:51 發表

你認啦咩?
樓主漢奸身份暴露

呢D傷人/死人事件系尾國分分秒秒都有發生,糸中國偶爾發生又可乜出奇?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2024-6-11 15:58 發表

吉林北山公園,周一(10日)上午發生傷人事件。美國愛荷華州康奈爾學院(Cornell College)事後證實,傷者是該校前往北華大學進行合作授課的4名教師,傷者包括愛荷華州眾議員的弟弟,美國國務院正密切關注此事。 綜合《CNN》、《CBS》等美媒報道,康奈爾學院校長布蘭德(Jonathan Brand)透過聲明證實,有4名美籍老師周一在參觀中國一處公園時,因發生「嚴重事件」而受傷。襲擊發生時,他 ...
各位讓開,屍埃A做嘢

仇日仇美仇世界.洗腦洗到傻左.發生咁既事一D都唔意外.好彩仇港仲未有大單野.
懶睇內文.如果呢單野輕傷就好鬼..都出手.已經冇後路.冇理由唔做絕

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2024-6-11 17:26 發表

CIA 動手腳, 行刺國會議員親戚...惹起國會憤怒, 傳媒即日唱衰中國, 阻止更多遊客去強國拍片, CIA行刺又成功...
CIA假黃人又會話係仇美, 其中一個受害者係亞裔女人, 根本同仇美無關...
不過強國維尼係WEF學徒/美國契弟, 只想繼續舒服WEAR銀, 寧願新聞封鎖, 都不敢將矛頭對美國
傷者之一唔係聯邦眾議院議員嘅哥哥,而係愛荷華州眾議院議員嘅哥哥。
美國除咗有聯邦眾議院(國會),每個州自己都有眾議院

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2024-6-11 15:58 發表

吉林北山公園,周一(10日)上午發生傷人事件。美國愛荷華州康奈爾學院(Cornell College)事後證實,傷者是該校前往北華大學進行合作授課的4名教師,傷者包括愛荷華州眾議員的弟弟,美國國務院正密切關注此事。 綜合《CNN》、《CBS》等美媒報道,康奈爾學院校長布蘭德(Jonathan Brand)透過聲明證實,有4名美籍老師周一在參觀中國一處公園時,因發生「嚴重事件」而受傷。襲擊發生時,他 ...
點解唔關注自己國內槍擊案件🤣🤣🤣
實際上就係想等國內啲人唔夠膽去中國大陸
因為係油管不斷地俾人串美國落後
老人政治又老又冇用🤣

香討網友即刻維穩 轉移視線話係台灣做

我國應該即時發出去美共國旅遊或公幹危險警告,如沒必要都要暫停去美共國,美共國好危險的🙄🙄