• 瀏覽: 4,004
  • 回覆: 32
+2
辭任終審法院非常任法官岑耀信在英國金融時報撰文。行政長官李家超表示,特區政府已發出詳盡聲明,不同意岑耀信的看法。 李家超出席行會前回應傳媒相關提問時指出,法官的專業,在於其法律知識和經驗,不在於政治。他強調,不干預法院審訊案件是香港的基因,特區政府從未、亦不容許任何人干預香港法官的獨立審訊,法院一直...

英國狗口長不出象牙,放走牠,等牠自生自滅吧 😷

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1756894-20240611.htm

提示: 違規內容已被屏蔽
香港咁多外國間諜..........家下有國安法班鬼官咪殘晒武功lor

公道自在人心

提示: 違規內容已被屏蔽
咁咪好囉用返同聲同氣最好

引用:
原帖由 billyfung11 於 2024-6-11 12:42 發表

公道自在人心
製炸彈判刑不及藤條打人重

有23條d外國細作就要捲蓆走佬香港真奇怪審判由外國人把持應該好似港英年代咁終審由樞密院改為人民最高法院審理

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2024-6-11 13:08 發表

製炸彈判刑不及藤條打人重

有23條d外國細作就要捲蓆走佬香港真奇怪審判由外國人把持應該好似港英年代咁終審由樞密院改為人民最高法院審理
藤你老母咩
你唔好當我地香港人傻先得
恐怖襲擊俾你講成藤條打人
你個港奸走狗

依條UK狗 出政府糧甘耐 食碗面反碗底 垃圾

引用:
原帖由 2046jj 於 2024-6-11 13:11 發表

依條UK狗 出政府糧甘耐 食碗面反碗底 垃圾

唔怕被製裁咩……英狗靠得住豬乸會上樹

是不是 又被  美國英國 威脅制裁了
才害怕 辭職的啊!!
這種不主持公正屈服邪惡制裁的 垃圾法官
還臉說法治公正嗎!!

佢都被英政府迫咁講,唔合作嘅話隨時被自殺

這些英美奴才真是不嫌自己有 多醜陋

終審法院應該搵大陸法官做,咁先有說服力。

其實李加超知唔知自己講咩野,「在於其法律知識和經驗,不在於政治」,宜家係政府乜都玩政治正確,宜家就詞窮只懂搬龍門和玩弄語言藝術
班外籍法官無得再讓步先走

鍵盤翻頁
左右