• 瀏覽: 21,068
  • 回覆: 184
  • 追帖: 1
+11
美國愛荷華州弗農山(Mount Vernon)私立康奈爾學院(Cornell College)10日證實,4名在中國姊妹校交流的講師,當日在吉林一座公園參觀時被一名男

神助拳、義和團,只因鬼子鬧中原
勸奉教自信天,不信、忘祖仙。
男無倫、女行姦,鬼孩俱是子母產
如不信、仔細觀,鬼子眼珠皆發藍。
天無雨、地焦旱,全是教堂遮住天。
神發怒、仙發怨,一同下山把道傳。
非是邪、非白蓮,念咒語,法真言。
升黃表、敬香菸,請下各洞諸神仙。
仙出洞、神下山,附著人體把拳玩。
兵法藝、都學全,平定鬼子不費難。
鐵道、拔線杆,緊急毀壞火輪船
法國、心膽寒,盡消然。
洋鬼子、盡除完,大清一統靖江山。
弟子同心苦用功,遍地草木化成兵;
愚蒙之體仙人藝,定滅洋人一掃平。

洋鬼子、盡除完,定滅洋人一掃平。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時中國/1027619/4名美國籍教師吉林遇刺倒臥血泊-美國會議員群起要求-安全返美

呢D唔會有人覆架啦, 去晒日本個單野度圍爐

笑咗
一條友咋喎
你搞掂香港先啦香港咪又斬人

係美國,華人不時成美國人襲擊目標

咁係中國!!

美國怎對人的一面鏡子哦!

美以殺巴人仲血流成河太多了

美以多行不義,又難怪去到邊都咁乞人憎嘅

看看港人在加拿大遇到乜?

Adam Zabner

原來係油肽人來的
咁佢細佬原來都係油肽人

引用:
原帖由 cwc289 於 2024-6-11 13:44 發表

呢D唔會有人覆架啦, 去晒日本個單野度圍爐
佢係咪同人有私怨?

引用:
原帖由 唔準笑我 於 2024-6-11 13:48 發表

笑咗
一條友咋喎
你搞掂香港先啦香港咪又斬人
外交部就係知中國人好多人唔讀書
習慣咗叫人(你)讀書

當年義和團隊外國人才引發戰爭
歷史係咁發生

引用:
原帖由 paoon 於 2024-6-11 11:36 發表

美國愛荷華州弗農山(Mount Vernon)私立康奈爾學院(Cornell College)10日證實,4名在中國姊妹校交流的講師,當日在吉林一座公園參觀時被一名男

神助拳、義和 ...
呢D應該係個人的精神失常問題,黎得中國交流的外國人大多比較親中,正常心智的中國人都唔會特登襲擊呢D外國人的

你過嚟接佢地返去囉

引用:
原帖由 cwilson1 於 2024-6-11 14:04 發表

係美國,華人不時成美國人襲擊目標

咁係中國!!

美國怎對人的一面鏡子哦!
dllm即係你意思美國係咁做,呢單嘢又跟L住咁做係冇問題,你班冚家鏟日日係到煽動仇恨終於出事

引用:
原帖由 cwilson1 於 2024-6-11 14:07 發表

美以殺巴人仲血流成河太多了

美以多行不義,又難怪去到邊都咁乞人憎嘅

咁係咪又要殺返人。你同恐佈分子有乜L分別真係dllm

引用:
原帖由 cwilson1 於 2024-6-11 14:18 發表

看看港人在加拿大遇到乜?
dllm係咁係到洗版煽動仇恨

引用:
原帖由 andyy85 於 2024-6-11 15:28 發表

呢D應該係個人的精神失常問題,黎得中國交流的外國人大多比較親中,正常心智的中國人都唔會特登襲擊呢D外國人的
多L得你朋友樓主煽動仇恨囉原來真係有人受到煽動去殺人真係dllm

鍵盤翻頁
左右