• 瀏覽: 8,297
  • 回覆: 62
+7

高曼容曾拿過台灣小姐冠軍,也是中信兄弟啦啦隊「PS女孩」成員,2022年曾代表台灣赴馬來西亞參加「2022亞洲環球小姐」競賽,意外遭中國打壓,無法上台讓她淚灑現場,今她宣布在印度拿下選美冠軍,回憶一路上遭遇不少挫折,驕傲表示:「Taiwan 我們做到了」。鍾智凱綜合報導

呢個 MRS GLAM WORLD 都唔知乜Q嘢選美比賽?未聽過!
二打六參加埋D二打六選美比賽,真係物以類聚!
呢D選美比賽俾妳攞到冠軍又點?選美比賽每年都有,明年選咗個新冠軍出嚟仲有幾多人記得妳呢個前冠軍?
就好似台灣現況咁,今日假設全世界人關注你台灣又點?關注得幾耐?除咗關注仲會幫你台灣做乜?
醒醒吧檯灣人,成日生活係一個小島自High世界中

新聞來源連結:
https://star.setn.com/news/1482228

咁醜樣?

佢個鼻係倒轉T字咁嘅?邊檔整容公司出品呀

唔怪得啦,去印度選美

印度連80碎阿婆都照黎

真係我quote一堆av女優出黎,同佢鬥靚佢都食塵!

呆灣咁都可以攞嚟打飛機?
越來越自卑!

講真,睇相又真係唔覺得佢好標青,各花入各眼啦

引用:
原帖由 cwilson1 於 2024-6-11 11:17 發表

佢個鼻係倒轉T字咁嘅?邊檔整容公司出品呀
同意,人中位窄,唔係福相😂 更加談唔上靚
台妹原住閩南人同客家人D質素係咁上下;台妹稱得上絕色美女嘅都係北方外省人
例如林青霞係山東人;王祖賢係安徽人

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2024-6-11 11:41 發表

講真,睇相又真係唔覺得佢好標青,各花入各眼啦
我懷疑阿差三俾冠軍俾佢係有政治目的,想落大陸面

引用:
原帖由 cwilson1 於 2024-6-11 11:18 發表

唔怪得啦,去印度選美

印度連80碎阿婆都照黎
咖喱三嘅思維唔可以以正常人思維去判斷😁

引用:
原帖由 理+誠 於 2024-6-11 11:24 發表

呆灣咁都可以攞嚟打飛機?
越來越自卑!
所以話班台蛙日日生活係一個小島內自High自樂

呢d叫靚周街都係

人造人選舉冠軍?

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2024-6-11 14:51 發表

呢d叫靚周街都係
三哥俾個冠軍佢有政治目的🤭

我覺得呀  
條女唔入圍2022亞洲環球小姐=大陸打壓

鍵盤翻頁
左右