• 瀏覽: 27,864
  • 回覆: 430
  • 追帖: 3
+9
約兩百名示威者星期日(6月9日)在倫敦的香港經貿辦外舉行集會,紀念“反送中運動”五週年。他們升起了代表香港獨立的旗幟和已經被港府禁止的“光復香港,時代革命”旗,還高唱代表著“反送中運動”的《願榮光歸香港》,並喊出“香港獨立”等口號。現場也有群眾舉出“取消香港經貿辦”的標語。

好屌, 
仆街西方吹64, 有反應, 
而家又想推反送5週年,來又想攪中國香港

所以, 黃人想唔提佢2019年的衰嘢.,但班黃人夾西方想攪9我地中國囉, 
怎可以放過佢地

新聞來源連結:
https://www.voacantonese.com/a/london-hk-anti-extradition-bill-movement-5th-anniversary20240610/7649605.html

曱甴紀乜念反送中??憑乜L攪反送5週年??

你班曱甴對香港5年前所作的傷害, 應被全香港人譴責你就真 

香港反而應攪屌柒班曱甴5週年集會先真

引用:
原帖由 cwilson1 於 2024-6-11 08:59 發表

約兩百名示威者星期日(6月9日)在倫敦的香港經貿辦外舉行集會,紀念“反送中運動”五週年。他們升起了代表香港獨立的旗幟和已經被港府禁止的“光復香港,時代革命”旗,還高唱代表著“反送中運動”的《願榮光歸香港》,並喊出“香港獨立”等口號。現場也有群眾舉出“取消香港經貿辦”的標語。

一提班黃畜19年啲喪盡天良既暴行,佢地又話已經過左咁多年,仲分乜黃藍
但佢地成日出黎搞事又得喎

引用:
原帖由 cwilson1 於 2024-6-11 09:01 AM 發表

香港反而應攪屌柒班曱甴5週年集會先真
你可以搞,睇下有幾多人參加

做嘢要做全套, 二百幻手足快啲飛去倫敦, 將2019做過嘅事喺倫敦重演一次, 記得包埋爭取英國無嘅真普選 

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2024-6-11 09:03 發表

一提班黃畜19年啲喪盡天良既暴行,佢地又話已經過左咁多年,仲分乜黃藍
但佢地成日出黎搞事又得喎
因為西方前幾日推64無人啋佢嘛!

怎會啋佢呢美國推香港2019顏色革命
今年又軍事鎮壓學生打壓校園,及大屠殺無辜巴勒斯坦人
都同中共平反64了
說明89年中國政府係做法恰當!中國人稱贊都黎唔切啦

所以而家又推反送中來攪香港囉!

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2024-6-11 09:06 發表

你可以搞,睇下有幾多人參加
唔洗啦,網上都好多人想小9班曱甴

先攪鳩果d在港的英籍法官,迫佢哋辭職返英國!

提示: 違規內容已被屏蔽
好多黃人每星期自動送中喎!反送仲有市場咩

VOA阿周之腥係糜蟈已完支持的爛霉,專向敵對國家/地區搞顛覆宣傳

引用:
原帖由 siuhung 於 2024-6-11 09:14 發表

先攪鳩果d在港的英籍法官,迫佢哋辭職返英國!

求仁得仁啦,順便唱衰埋香港法治已完

都叫做有啲寄託,香港唔合適就唔好返來,世界咁大,民主國家咁多,真係唔好返來香港。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2024-6-11 08:59 發表

班友仲係個個蒙晒面,成個恐怖份子咁,叫全世界人點認為佢哋係正義一方?
英國人會認為幾時見二千年前耶穌會笠住頭蒙住面去周圍傳福音?耶穌最後釘十字架都唔會蒙住面
一次大戰二次大戰英軍幾時會蒙住面去打德軍?
你覺得你啱嘅你係正義嘅點解要蒙住面笠住頭?
佢哋當然要咁樣,就係因為佢哋仲想返嚟香港,所以示威時唔可以表露身份
又要威又要戴頭盔,鄙視呢班曱甴鼠輩

鍵盤翻頁
左右