• 瀏覽: 4,017
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
英國倫敦標誌之一的紅色雙層巴士,新一批將換上「中國製造」電動巴士,預計下半年投入營運。與紅色電話亭等同屬英國倫敦標誌、陪伴當地居民長大的紅色雙層巴士,部分即將在下半...

偽港人全面崩潰,會唔會改行路返工返學返屋企呢?🤣

新聞來源連結:
https://news.tvb.com/tc/world/6666da62f6f94853ad945801?utm_source=newsappshare&utm_medium=referral

我其他真係好唔願意同你分開,可以比時間大家冷靜一下嗎?
英國唔驚北京遙控將巴士全部停駛咩?
😏

引用:
原帖由 snooboy 於 2024-6-10 20:02 發表

英國唔驚北京遙控將巴士全部停駛咩?
😏
雷蒙多話北京可以遙控將幾百萬架電動車停在美國路上喎
😡

引用:
原帖由 snooboy 於 2024-6-10 20:04 發表

雷蒙多話北京可以遙控將幾百萬架電動車停在美國路上喎
😡
一上呢架巴士就會俾人採集咗DNA🤣

黃畜英犬玻璃心心碎了,連英主子都要買大陸制巴士……英主子都舔共,,心碎了,徹底心碎了……

英犬肯定會發誓以後唔會再坐巴士!

死啦,曱甴連車都唔敢搭啦

引用:
原帖由 0987654 於 2024-6-10 20:15 發表

黃畜英犬玻璃心心碎了,連英主子都要買大陸制巴士……英主子都舔共,,心碎了,徹底心碎了……

英犬肯定會發誓以後唔會再坐巴士!
香港有黨鐵,英國有黨巴

引用:
原帖由 RPATPAT 於 2024-6-10 20:20 發表

香港有黨鐵,英國有黨巴
可惜黃畜日日都要搭黨鐵,間接舔共,好冇骨氣

引用:
原帖由 RPATPAT 於 2024-6-10 20:14 發表

一上呢架巴士就會俾人採集咗DNA🤣
唔係懵仔針咩?😅

引用:
原帖由 0987654 於 2024-6-10 22:30 發表

可惜黃畜日日都要搭黨鐵,間接舔共,好冇骨氣
🪳🪳一如既往身體最誠實

英國手足食老鼠藥明志

Bnoer 會破壞黨巴嗎?

bno撚咪唔會搭呢款巴士?我記得有條bno 撚話係全屋所有野都唔用國貨,仲好自豪。佢今次真係要認清d 個巴士,萬一比左錢用左國貨又柒撚晒啦

引用:
原帖由 多元少數的字典 於 2024-6-11 01:11 發表

Bnoer 會破壞黨巴嗎?
可能搭黨巴有回贈🤣🤣

提示: 違規內容已被屏蔽
鍵盤翻頁
左右