• 瀏覽: 14,275
  • 回覆: 111
+7
日本JR橫濱車站附近驚傳隨機殺人,9日晚間7時40分,一名57歲菲律賓女性遭33歲東京失業男子持刀「來回狂刺」,頓時鮮血直流、倒臥大街

凶手個頭髮 

做乜咁似行剌何君堯條蓮登佬咁架? 

九成又係同類人啦!

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/2003951/即時-國際-日男橫濱車站傳隨機殺人︱菲籍女遭狂刺慘死-失業男自首稱-不認識

專揀外來人攻擊?

橫濱車站有一邊近條運河及向商業大樓那邊好靜

所以過下午5店都唔建議係嗰度遛達

黃畜同胞:大~~刀~~會!!!睇到由治及興的好處!

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2024-6-10 20:01 發表

專揀外來人攻擊?
不排除死好多本土女,每年成25000個日本女生失蹤唔係講笑的,

日本而家好多人失業!

引用:
原帖由 0987654 於 2024-6-10 20:08 發表

黃畜同胞:大~~刀~~會!!!睇到由治及興的好處!
日本真係大刀會,佢好多地方連未開了鋒日本武士刀都有買!
殺傷刀得勁

引用:
原帖由 cwilson1 於 2024-6-10 20:09 發表

不排除死好多本土女,每年成25000個日本女生失蹤唔係講笑的,

日本而家好多人失業!
失業仲要扮返工𠻹……,壓力咁大好快有精神病

不過黃畜同胞話鄉下樣樣好,日本人人都活得極之快樂

嘩!依D有未叫日本大刀會

引用:
原帖由 0987654 於 2024-6-10 20:11 發表

失業仲要扮返工𠻹……,壓力咁大好快有精神病

不過黃畜同胞話鄉下樣樣好,日本人人都活得極之快樂
日本同美國一樣,隣居的城管好誇張

冇工返俾隣居知係被歧視排擠

看日劇忒修斯之船就知!

鄉下佬斬人呀,快d走啦

引用:
原帖由 cwilson1 於 2024-6-10 20:09 發表

日本而家好多人失業!
可能係小型公司老闆呀  
日本上月企業錄1009間企業破產 90%為小微企業|即時新聞|產經|on.cc東網

點解唔隊死啲在日大陸漢奸😁
例如去神社屙尿個大6仔😁

附件

Screenshot_20240609_115717_Samsung Internet.jpg(195.21 KB)

Screenshot_20240609_115717_Samsung Internet.jpg

日本大6遊客
「殺無赦」

附件

uEK_tX8p1hgeZn7ldM04lzT867EQGaJVqVk-8qlZPvI.jpeg(136.1 KB)

引用:
原帖由 audia 於 2024-6-10 20:43 發表

日本大6遊客
「殺無赦」
嘩。。。。你快d揾撒瑪利亞會救助啦
咁樣叫日本人劈埋你

引用:
原帖由 cwilson1 於 2024-6-10 20:00 發表

日本JR橫濱車站附近驚傳隨機殺人,9日晚間7時40分,一名57歲菲律賓女性遭33歲東京失業男子持刀「來回狂刺」,頓時鮮血直流、倒臥大街

凶手個頭髮 

...
曰笨曱甴😅😅😅

主題標籤 #何君堯
鍵盤翻頁
左右