• 瀏覽: 7,003
  • 回覆: 51
長沙灣保安道公共圖書館母親怒摑女兒片段瘋傳,躁母涉嫌虐兒被捕,暫准保釋候查,下月上旬向警方報到。消息稱,姓劉(35歲)母親並無家暴及虐兒紀錄,她前(6日)日陪同7歲女兒到圖書館溫書,疑一時激心做出過火行為,事後已非常後悔。 據了解,劉婦與丈夫育有一對子女,長女七歲讀小二,幼子一歲,一家四口居住區內,劉婦為全職家庭主婦,女兒最近考試,劉婦非常緊張,前日下午陪同女兒到保安道公共圖書館溫習,其間被人拍到

小朋友有呢啲老母真慘

新聞來源連結:
https://www.stheadline.com/breaking-news/3352235/長沙灣虐兒案35歲母緊張女兒考試-陪溫習扯晒火-事後非常後悔

燥成咁, 應該係缺乏咗愉悅嘅性生活

引用:
原帖由 banjo. 於 2024-6-8 18:16 發表

燥成咁, 應該係缺乏咗愉悅嘅性生活
生仔要考牌

保釋到,隨時打鑊金

引用:
原帖由 lokeunglok 於 2024-6-8 17:49 發表

長沙灣保安道公共圖書館母親怒摑女兒片段瘋傳,躁母涉嫌虐兒被捕,暫准保釋候查,下月上旬向警方報到。消息稱,姓劉(35歲)母親並無家暴及虐兒紀錄,她前(6日)日陪同7歲女兒到圖書館溫書,疑一時激心做出過火行為,事後已非常後悔。 據了解,劉婦與丈夫育有一對子女,長女七歲讀小二,幼子一歲,一家四口居住區內,劉婦為全職家庭主婦,女兒最近考試,劉婦非常緊張,前日下午陪同女兒到保安道公共圖書館溫習,其間被人拍到 ...
唔識打到識!
有些父母就係咁教的啦!

而家呢個年代係唔可以打小朋友
要教佢同人講道理

如果畀人教到佢喪失講道理既能力
唔係就會好輕易失控就亂打人

下世唔好屋企打

用滕條打算虐兒嗎?而家有冇滕條賣?🤔

咁似醫生個單話胸太低想人地向上帝原諒個醫生?

唔  中  意  小  朋  友  又  何  必  生

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2024-6-11 05:21 發表

佢有話唔鍾意咩?

引用:
原帖由 lokeunglok 於 2024-6-8 17:49 發表

長沙灣保安道公共圖書館母親怒摑女兒片段瘋傳,躁母涉嫌虐兒被捕,暫准保釋候查,下月上旬向警方報到。消息稱,姓劉(35歲)母親並無家暴及虐兒紀錄,她前(6日)日陪同7歲女兒到圖書館溫書,疑一時激心做出過火行為,事後已非常後悔。 據了解,劉婦與丈夫育有一對子女,長女七歲讀小二,幼子一歲,一家四口居住區內,劉婦為全職家庭主婦,女兒最近考試,劉婦非常緊張,前日下午陪同女兒到保安道公共圖書館溫習,其間被人拍到 ...
唔適合做人妻。

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2024-6-11 05:21 發表

諗法好偏激下喎

引用:
原帖由 唔準笑拜登 於 2024-6-11 03:05 發表

而家呢個年代係唔可以打小朋友
要教佢同人講道理

如果畀人教到佢喪失講道理既能力
唔係就會好輕易失控就亂打人
師兄講得啱,黃撚就係咁

打在兒身,痛在娘心

鍵盤翻頁
左右