• 瀏覽: 7,230
  • 回覆: 50
  • 追帖: 1
+3
本主題由 唔岩就要鬧 於 2024-5-22 22:06 使用 提升卡
新疆阿勒泰地區因為一套電視劇,成為熱門旅遊地點。當地政府計劃開通更多直航航班。位於新疆北部的阿勒泰地區有「雪都」之稱,過往下半年才是旅遊旺季,但今年就提前了近一個月...

======

楊局長,唔係一定要盛事先吸到客架!
其實真係覺得香港成日都用錢撻人
利申,愛國愛港

新聞來源連結:
https://news.tvb.com/tc/greaterchina/664dd04c21ab152bae915e4d/兩岸-新疆阿勒泰因電視劇成為熱門旅遊地點-當局擬開通更多直航航班?utm_source=newsappshare&utm_medium=referral

支持警察嚴正執法!
我都有去過,值得去。

是未移民嘅唔識食麵包,高等洋人食品?定早二年嘅號召消息,不論好壞都盲目去撐?顧客搬離營業區域令生意跌?但也應該有新搬入去居民,也會消費,但當然口味可能不是杧果產品,可能要更換其他如海洋藍或者青色產品。

帶旺當地經濟,會唔會又畀人抹黑話強迫勞動?

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2024-5-22 19:44 發表

新疆阿勒泰地區因為一套電視劇,成為熱門旅遊地點。當地政府計劃開通更多直航航班。位於新疆北部的阿勒泰地區有「雪都」之稱,過往下半年才是旅遊旺季,但今年就提前了近一個月...

===== ...
拜燈的謊言又穿煲了,急火攻心又再瀨屎

老美話種族滅絕既地方,便左熱門旅遊區

老尾又會話強迫新疆勞動去接待遊客,做到種族滅絕

我近排睇呢套劇

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2024-5-22 19:44 發表

===== ...
有盛事唔好咩?
中頭獎呢樣野,有得抄既咩,
乜都唔做就可以等運到?

九龍城寨套戲咁收得,
佢地都無先見之明去保留個城寨景啦,
唔係既就可以多個旅遊景點啦,
香港就係即食文化,快靚正,
鬼唔想食正條水

引用:
原帖由 土瓜灣雙刀 於 2024-5-22 23:32 發表

有盛事唔好咩?
中頭獎呢樣野,有得抄既咩,
乜都唔做就可以等運到?

九龍城寨套戲咁收得,
佢地都無先見之明去保留個城寨景啦,
唔係既就可以多個旅遊景點啦,
香港就係即食文化,快靚正,
鬼唔想食正條水
戇柒9,嗰啲鹹水樓你畀錢去保育?

引用:

===== ...
呢套?

引用:
原帖由 wkngtw 於 2024-5-22 21:27 發表

帶旺當地經濟,會唔會又畀人抹黑話強迫勞動?
係強迫旅遊

引用:

===== ...
內循環

中國新疆真係好有特色地方,吃喝玩樂,充滿異域風情。
至於強迫勞動、種族滅絕、集中營、人體實驗。。。要去尾國先搵到嘍!

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2024-5-22 22:54 發表

拜燈的謊言又穿煲了,急火攻心又再瀨屎
穿左好多年啦,咪一樣照話被逼勞動,無腦要信亦一樣繼續信

鍵盤翻頁
左右