• 瀏覽: 5,829
  • 回覆: 86
+2
英國警方周二表示,在梅登黑德的格倫菲爾公園發現一具男性屍體,確認死者為37 歲男子Matthew Trickett。英國日前起訴三名男子協助香港情報機關,涉嫌觸犯去年通過的《國家安全法》(National Security Act),Matthew Trickett是其中一人。 泰晤士河谷警方稱,正在調查梅登黑德發生的一起不明原因死亡事件。週日(19/5)下午 5 點 15 分左右,根據一名公眾的

英國都加入暗殺行列,同美國一齊公主病發。

新聞來源連結:
https://www.stheadline.com/realtime-world/3346802

皇天擊殺!

英國傻到上晒腦。

真係好恐怖😱

睇戲咁😲 單野原本好少事,尼家可以食住花生睇之後落黎會點

引用:
原帖由 eclipseone 於 2024-5-22 05:46 發表

真係好恐怖😱
英國政府做到野

乜嘢人最守得秘密?答案,就是死人囉!點解?唔知道了!

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2024-5-22 05:59 發表

英國政府做到野
英國MI6/黑警,  殺人滅口,  就好似1997年, 謀殺 Princess Diana 一樣

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2024-5-22 04:08 發表

英國警方周二表示,在梅登黑德的格倫菲爾公園發現一具男性屍體,確認死者為37 歲男子Matthew Trickett。英國日前起訴三名男子協助香港情報機關,涉嫌觸犯去年通過的《國家安全法》(National Security Act),Matthew Trickett是其中一人。 泰晤士河谷警方稱,正在調查梅登黑德發生的一起不明原因死亡事件。週日(19/5)下午 5 點 15 分左右,根據一名公眾的 ...
正常啦..MI6做到野啦..唔係點老屈香港呀....再配合D黃屎文宣, 一於唱衰香港...

當然, 有D黃屎一定話係大陸特工做既, 如果真係, 咁英國D警察都MI6都真係食屎...係你地頭都可以滅口, 仲要扮到自殺/死因不明你查唔出, 你大陰帝國仲有咩料呀, 唔通剩係識用愛G毒殺國人 ..

引用:
原帖由 和仔 於 2024-5-22 04:21 發表

皇天擊殺!
你知唔知什麼係 MI 5 及 MI 6 ! 

伏屍英國公園內?

咩原來英國有國安法?英國唔係好安全?

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2024-5-22 04:08 發表

英國警方周二表示,在梅登黑德的格倫菲爾公園發現一具男性屍體,確認死者為37 歲男子Matthew Trickett。英國日前起訴三名男子協助香港情報機關,涉嫌觸犯去年通過的《國家安全法》(National Security Act),Matthew Trickett是其中一人。 泰晤士河谷警方稱,正在調查梅登黑德發生的一起不明原因死亡事件。週日(19/5)下午 5 點 15 分左右,根據一名公眾的 ...
英國本職工作一直有做
Diana年代已經有

為左件激唔起浪概小事為左屈7中國 大陰連自己人都唔放過 真心邪惡

OH NO

鍵盤翻頁
左右