• 瀏覽: 2,623
  • 回覆: 35
+3
卡塔爾半島電視台(Al Jazeera)5月19日報道,以色列19日襲擊加沙中部努賽賴特(Nuseirat)的一座難民營,造成至少17人死亡,數十人受傷,多人在廢

究竟要殺幾多人先肯收手?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/1020845?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

納粹尼亞胡,濫殺無辜平民百姓

以色列唔和談停火協議,喺耍趕盡殺絕佔領加沙,搶奪人家土地不到目的點會停止殺人

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2024-5-19 11:04 發表

卡塔爾半島電視台(Al Jazeera)5月19日報道,以色列19日襲擊加沙中部努賽賴特(Nuseirat)的一座難民營,造成至少17人死亡,數十人受傷,多人在廢

究竟要殺幾多人先肯 ...
係咪哈馬斯又利用群眾保護佢地?

恐怖!殺人都唔係最恐怖!最恐怖係有一班自稱正義既領袖,一齊幫殺人狂護航!仲夠膽搬埋個神出黎話支持!而神既僕人教人十誡不可殺人時,到發生時竟然係唔出聲!依家終於明點解性交轉運都咁多人信…

天怒人怨

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2024-5-19 12:07 發表

係咪哈馬斯又利用群眾保護佢地?
其實係同唔係以軍都炸㗎啦,有你哋呢班涼血動物文宣保護重唔趕盡殺絕咩

引用:
原帖由 ppkokki 於 2024-5-19 13:16 發表

其實係同唔係以軍都炸㗎啦,有你哋呢班涼血動物文宣保護重唔趕盡殺絕咩

如果唔係嘅話情況就好唔同  

引用:
原帖由 ppkokki 於 2024-5-19 13:16 發表

呢班賤種主子做乜都話啱架啦,可能主子殺佢全家都無問題兼要感恩

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 犯賤崇洋殖奴 於 2024-5-19 13:21 發表

呢班賤種主子做乜都話啱架啦,可能主子殺佢全家都無問題兼要感恩
重有佢哋感恩主子寵幸佢全家,唔喺邊有佢出嚟

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2024-5-19 13:17 發表

如果唔係嘅話情況就好唔同  
國際組織都炸有乜唔同

耳息滅繼續大屠殺巴人,非常可恥

引用:
原帖由 ppkokki 於 2024-5-19 13:32 發表

國際組織都炸有乜唔同

所以要調查清楚有冇哈馬斯嘅人? 

鍵盤翻頁
左右