• 瀏覽: 12,916
  • 回覆: 137
旅遊業議會去年舉辦創意深度遊行程設計比賽,一共收到135間旅行社共700份行程路線,上月公布6條勝出路線。「深度.長洲」為其中一條獲勝路線,兩日

$1880去睇呢的垃圾嘢, 香港搞旅遊, 真係得啖笑, 澳門求其一間賭場, 一間打令,已經全方位羸晒香港, 跟本香港同人地真係完全冇得比。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/1019218/兩日一夜長洲深度遊-一人1880元-旅議會-香港唔係要鬥平?utm_medium=Social&utm_source=fbpost&utm_campaign=news&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1xrgI2aDB1jOuUKNT5d1k8ofd8YYJGTosKs6kLIg-ZhuZw4bcv25y1cOg_aem_AeGFGB1Ci3iz0wIJShd2vI2iXqQz8nzsfGDv3GchAKTqUWXg3pL20pZnKbn2PDS2J7i10piOQWpZ2RAkbI0ZM4nh

吓?瞓街都敢收$1880,有幾多水魚參加?個Camp有冇冷氣?夏天咪熱到hihi

我仲以為住邊間5、6星級酒店添

瞓街都收呢個價, 果真狼死

長洲千八一位?留比長洲居民啦

係要交智商稅

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2024-5-15 18:24 發表

旅遊業議會去年舉辦創意深度遊行程設計比賽,一共收到135間旅行社共700份行程路線,上月公布6條勝出路線。「深度.長洲」為其中一條獲勝路線,兩日

$1880去睇呢的垃圾嘢, 香港搞 ...
源頭係貴過人  質量差過人

長洲甘細,有咩深度?香港真的沒景點了

長洲有乜好玩呀?我去過一兩次都冇乜好去處,唯一好食就係雲吞麵 😷

唔鬥平
要鬥貴玩垃圾

唔鬥平啫,都唔駛開呢啲水魚價啊

送都吾去仲1880吾好去搶😅

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2024-5-15 18:24 發表

香港只有鬥貴才可帶旺經濟,只有令一部分人先富起來才能有高消費的產生,以點帶面才能活躍市場的流動氣氛

住東堤正

引用:
原帖由 balllance 於 2024-5-15 20:30 發表

住東堤正
可以攪鬼旅遊圚

引用:

消費係講理念,唔係講價錢,唔係講需求, 難怪香港搞極都係咁

鍵盤翻頁
左右