• 瀏覽: 3,451
  • 回覆: 54
+3
【本報綜合報道】以色列繼續對巴勒斯坦加薩地帶南部城市拉法展開空襲之際,美國白宮國家安全顧問沙利文周一表示,美方不認為加薩地帶正在發生種族滅絕,但是以方必須盡更大努力保護當地平民。



美國真話之外, 仲有咩講唔出口呀 ? 有幾傻既人仲會信美國 ?

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/content/兩岸國際/odn-20240515-0515_00180_024/華府評估:加薩無發生種族滅絕



猶太狗好L醜陋


又要出好圖



笑大人個口


[隱藏]
引用:
原帖由 急焦異才藝 於 2024-5-15 08:17 發表

笑大人個口
依d咪叫做人模狗樣囉,你睇沙利文張相,西裝骨骨正經八百咁,塊人皮係惡鬼畫出嚟



引用:
原帖由 真消失了獅子 於 2024-5-15 08:00 發表

又要出好圖
顛倒黑白,指鹿為馬,美國真係毀滅前



儍仔至會信


沒有最大話, 只有更大話


沒有最無恥, 只有更無恥



引用:
原帖由 Henrywu18 於 2024-5-15 08:22 發表

儍仔至會信
歐美人生活中“信息繭房”中,歐美主流媒體從來不報道中國好的方面,不僅只播報中國壞的一面,還刻意的捏造引導污衊抹黑。 歐美百姓根本不知道真實中國,她們被愚民化了。
所以,歐美屁民真的來中國遊覽的,一個個都像劉姥姥進大觀園,大開眼界,極為震驚。



[隱藏]
加沙日日炸死人咁樣都話無滅絕,新彊和平下安居樂業叫咩嘢?!


美式的種族滅絕標準,被殺的人不是種族滅絕,出生的人口愈來愈多才是真正的種族滅絕。所以老美建國大量殘殺美州的士著,政治正確!


實錘係共犯


即係有種族滅絕啦,尾國政府講嘢全部都係反話嚟㗎嘛


小弟為金主洗白?


[隱藏]
做美國官員首要條件係厚顏無恥地亂噏一通


鍵盤翻頁
左右