• 瀏覽: 3,017
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
美國校園的親巴勒斯坦示威潮蔓延至歐洲,荷蘭阿姆斯特丹大學(University of Amsterdam)也爆發學生示威,防暴警察與示威者發生衝突。校方5月13日

老美條佩老西仲唔走出黎講話 美麗風景線嘅  

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/1019485?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

認真非常美麗的風景線

大批以色列暴徒破壞各國援助加沙的物資

https://www.facebook.com/100084004602850/videos/826262666014449

好似話用剷泥車對付示威者。

老美:荷蘭又唔係我隻狗,都唔係我既敵人,佢做咩關我鬼事

仲有半個月又六四,睇下班"一日愛國人士"到時會唔一邊鬧大陸一邊撐狗國打學生

引用:
原帖由 朋友號00 於 2024-5-15 12:09 AM 發表

仲有半個月又六四,睇下班"一日愛國人士"到時會唔一邊鬧大陸一邊撐狗國打學生
朋友,六四果年你出世未?

引用:
原帖由 朋友號00 於 2024-5-15 00:09 發表

仲有64???
俾支聯會每年籌款呃了咁多, 仲未蠢夠嗎

引用:
原帖由 walkera2006 於 2024-5-15 00:29 發表

你喺現塲

引用:
原帖由 walkera2006 於 2024-5-15 00:29 發表

六四果年我生得你出喇小朋友,睇住美狗點呃全世界

打 甲 由

引用:

你地其中最無恥嘅一件事,係不停抹黑攻擊d 1989年被騙而事後知道真相而唾棄美狗嘅人。
香港當時被鋪天蓋地西方文宣侵佔,演藝圈亦唔例外,佢地盲目熱血被騙做大滙演,事後知道真相,當然棄暗投明啦。成龍,譚詠麟,曾志偉佢地冇錯架,如果梅艶芳長命d佢一樣會愛國。
你地d奶西畜見騙局敗露就開始吹捧"叛國是正義",攻擊愛國行為,推銷"任何人都只能愛美國不能愛中國"歪理,然後用文宣去欺凌唾棄美狗邪教嘅人,劉德華錄音推廣明日大嶼都要被瘋狂攻擊。
天有眼,你狗爹末日到!
睇你地今年六四點出醜啦畜生 DLLMCH

引用:

你狗爹ONL99已經忘記左佢地先烈林肯名言,等亡國啦!

你可以暫時欺騙所有的人,你甚至可以永遠欺騙一部分人,但你不能永遠欺騙所有的人(You may fool all the people some of the time; you can even fool some of the people all of the time; but you can't fool all of the people all the time)

引用:

講番你果筆,你個柒頭冇得救架啦,奶西中毒,今年肯定繼續愛國一日,六四又鬧大陸,又繼續撐你狗爹去打壓和平示威,堅持信仰一錯到底

引用:
原帖由 9big 於 2024-5-14 21:52 發表

美國校園的親巴勒斯坦示威潮蔓延至歐洲,荷蘭阿姆斯特丹大學(University of Amsterdam)也爆發學生示威,防暴警察與示威者發生衝突。校方5月13日

:smile_22 ...
尾荔瘋警線得廚板

主題標籤 #停課
鍵盤翻頁
左右