• 瀏覽: 9,127
  • 回覆: 55
+3
「電車癡漢」是日本常見的社會治安問題,這些犯罪者光天化日在列車車廂內猥褻甚至性侵女性,令人髮指卻又難以根絕。近日就有改過自新的「電車癡漢」向傳媒親身剖白,指出這種犯罪行為令人欲罷不能,並向政府提出一建議,減少女乘客被侵犯機會。 日本網路媒體「律師.com」近日進行了「性騷擾」調查,回覆信息如雪花飄至,其中有「受害者」,亦有「加害者」的內心剖白,60多歲的上班族露木文憲(化名)是其中一位。他說,自己

客觀環境滋生病態乘客;電車公司要負起社會責任,改善擠逼的車廂~

新聞來源連結:
https://www.stheadline.com/realtime-world/3344342/日本電車癡漢禁之不絕加害者剖白欲罷不能-提一建議保護女乘客

「嚮應環保,一係上深圳,一係過大海」
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2024-5-14 16:49 發表

「電車癡漢」是日本常見的社會治安問題,這些犯罪者光天化日在列車車廂內猥褻甚至性侵女性,令人髮指卻又難以根絕。近日就有改過自新的「電車癡漢」向傳媒親身剖白,指出這種犯罪行為令人欲罷不能,並向政府提出一建議,減少女乘客被侵犯機會。 日本網路媒體「律師.com」近日進行了「性騷擾」調查,回覆信息如雪花飄至,其中有「受害者」,亦有「加害者」的內心剖白,60多歲的上班族露木文憲(化名)是其中一位。他說,自己 ...
睇完呢篇文章,突然有感而發。
文中條60歲阿叔賴哂客觀環境。根本就唔關車廂迫唔迫事。
你叫呢位日本痴漢在香港金鐘8點迫列車,睇下會唔會性慾大發,d港女肯定未掂到佢都嗌哂救命,叫到成車都聽到,報左警啦。
係日本女性溫純同服從比你摸,你睇下香港女人同日本女人反應睇下點。
仲有得比你快感呀,荒謬

引用:
原帖由 patc0929 於 2024-5-14 17:35 發表

睇完呢篇文章,突然有感而發。
文中條60歲阿叔賴哂客觀環境。根本就唔關車廂迫唔迫事。
你叫呢位日本痴漢在香港金鐘8點迫列車,睇下會唔會性慾大發,d港女肯定未掂到佢都嗌哂救命,叫到成車都聽到,報左警啦。
係日本女性溫純同服從比你摸,你睇下香港女人同日本女人反應睇下點。
仲有得比你快感呀,荒謬
日本女性真係任你摸?你睇得AV太多啦~

你話日本死唔死咁嘅經濟無錢叫雞唯有係電車出火

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2024-5-14 17:37 發表

比個最簡單既提議,如果唔想咁多人忍唔住在車廂做痴漢犯案,就唔好拍咁多車廂既痴漢列車片,睇到分唔清現實
如果你睇完發覺影片中無事,你都會跟住做。

引用:
原帖由 kwoklso6 於 2024-5-14 17:38 發表

比個最簡單既提議,如果唔想咁多人忍唔住在車廂做痴漢犯案,就唔好拍咁多車廂既痴漢列車片,睇到分唔清現實。
如果你睇完發覺影片中無事,你都會跟住做。
日本痴漢多數已中佬,唔會分唔清AV情節versus現實呀?

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2024-5-14 17:37 發表

我意思唔係真係任你摸,但同港女比都係差天共地。
佢地反應唔係無,係溫純好多。
我舉近年既一個例子。

換轉香港摸一秒都出事啦

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2024-5-14 17:38 發表

唔關無錢去風俗場所事,而係電車出火嗰種快感,令人終身不忘~

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2024-5-14 17:44 發表

唔關無錢去風俗場所事,而係電車出火嗰種快感,令人終身不忘~
妻不如妾…妾不如偷

引用:
原帖由 patc0929 於 2024-5-14 17:42 發表

我意思唔係真係任你摸,但同港女比都係差天共地。
佢地反應唔係無,係溫純好多。
我舉近年既一個例子。

換轉香港摸一秒都出事啦
日女比港女愛面子~

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2024-5-14 17:46 發表

日女比港女愛面子~
應該係調返轉,港比日女更要尊嚴面子,而日女係留面子比男人。驚男人係大庭廣眾失去面子。
呢認真呢樣野港女要向 女學習下,唔好望下都話視姦。
例子:

引用:

「電車癡漢」是日本常見的社會治安問題,這些犯罪者光天化日在列車車廂內猥褻甚至性侵女性,令人髮指卻又難以根絕。近日就有改過自新的「電車癡漢」向傳媒親身剖白,指出這種犯罪行為令人欲罷不能,並向政府提出一建議,減少女乘客被侵犯機會。 日本網路媒體「律師.com」近日進行了「性騷擾」調查,回覆信息如雪花飄至,其中有「受害者」,亦有「加害者」的內心剖白,60多歲的上班族露木文憲(化名)是其中一位。他說,自己 ...
d女著副盔甲出街咪唔驚電車痴漢囉。。

其實好多男乘客前突後翹,都好危險,

引用:

做壞事都可以咁理直氣壯,老尾要好好向倭國學習

點癡法?

鍵盤翻頁
左右