• 瀏覽: 14,657
  • 回覆: 89
  • 追帖: 2
【本報訊】本周一晚上10時許,執法部門接獲一名姓胡(56歲)男子報案,表示在旺角上海街與山東街交界遇襲。人員接報到場了解,相信在場有兩批共6名男子發生衝突。據悉,胡男與兩友人早前在附近一間火鍋店用膳,期間與另外3名男子因目光問題爭執。

食餐飯都走去打交, 香港人真係要管!!

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/content/要聞港聞/odn-20240403-0403_00176_263/用膳眼超超--4漢打到出街

黑衣人暴力私了,又要麻煩中國香港警察。

10時許?
夜經濟,就係咁。

手足之間互動一下,廢藍唔好理咁多囉

重返8、90年代咁,啲童黨一句「啤咩呀」就開波。

你唔啤我又點知我啤你呀

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2024-4-3 11:16 發表

你唔啤我又點知我啤你呀
我大人啤你得,你賤人啤我就唔得。

又犯法

引用:
原帖由 《黑桃A》 於 2024-4-3 11:12 發表

重返8、90年代咁,啲童黨一句「啤咩呀」就開波。
以前老夫子成日有呢D橋段

係咪食沙嗲火鍋,馬尾被人冚左?

兩批人都係香討藍屍五毛,正垃圾

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2024-4-3 08:48 發表

10時許?
夜經濟,就係咁。
無大刀會,算俾面了

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2024-4-3 08:39 發表

【本報訊】本周一晚上10時許,執法部門接獲一名姓胡(56歲)男子報案,表示在旺角上海街與山東街交界遇襲。人員接報到場了解,相信在場有兩批共6名男子發生衝突。據悉,胡男與兩友人早前在附近一間火鍋店用膳,期間與另外3名男子因目光問題爭執。

10點幾咁早開波?
通常開片係12點後架喎
正所謂,"12點後呢度 X 話事"

旺角,呢D貧民九反地,不意外啦

引用:
原帖由 台灣小榴槤 於 2024-4-3 11:19 發表

又犯法
違法達義

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2024-4-3 08:39 發表

大陸人唔使管?要有死刑添,你話邊便恐怖啲?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]