• 瀏覽: 2,291
  • 回覆: 25
以軍繼續空襲加沙,慈善組織「世界中央廚房」最少7名工作人員喪生,包括澳洲公民等四名外國人。澳洲總理阿爾巴內塞指不能接受,將召見以色列大使抗議。以軍周一空襲加沙中部地...

澳洲譴責不可接受,但相信戰爭利益,歐美好快會淡忘事件

新聞來源連結:
https://news.tvb.com/tc/world/660be14c6a2523f7fda3682c/國際-以巴衝突慈善組織多名成員空襲中喪生包括澳洲公民-澳方召見以大使抗議

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2024-4-2 20:45 發表

以軍繼續空襲加沙,慈善組織「世界中央廚房」最少7名工作人員喪生,包括澳洲公民等四名外國人。澳洲總理阿爾巴內塞指不能接受,將召見以色列大使抗議。以軍周一空襲加沙中部地...

澳洲譴責 ...
自己人隊冧自己人

美以聯盟濫殺無辜鐵症如山

擺明係無差別屠殺

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2024-4-3 07:45 發表

擺明係無差別屠殺
以:嗰啲澳洲人係哈馬斯成員

小黃人唔敢出聲?

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2024-4-3 07:50 發表

小黃人唔敢出聲?
佢哋會問你,內地文革無殺人?唐朝無殺人?周朝無殺人?

簡單講,佢哋一逃避就會九晤搭八,哈哈

引用:
原帖由 玩下晤好賭身家 於 2024-4-3 07:53 發表

佢地只識反政府反中文宣,示威失敗咗仲死唔斷氣。

美國話:「抗議無效」。

引用:
原帖由 玩下晤好賭身家 於 2024-4-3 07:53 發表

政客永遠高高在上 受傷最大始終平民

網上好戰者 只識打啦打啦

要佢哋處身戰場 隨時捱唔到一日

無水無糧無電 連去廁所都未必有廁紙
最慘無得上網吖嗎

係炸你就炸你,吹呀

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2024-4-3 07:47 發表

以:嗰啲澳洲人係哈馬斯成員
搞掂

NGO大部份都是西方美國間諜 以仔梗係明白顏色革命誰是幕後黑手...

希魔撞正以色列殺人狂

引用:
原帖由 keung135 於 2024-4-3 08:14 發表

政客永遠高高在上 受傷最大始終平民

網上好戰者 只識打啦打啦

要佢哋處身戰場 隨時捱唔到一日

無水無糧無電 連去廁所都未必有廁紙
最慘無得上網吖嗎
睇烏雞隻澤司機就知,當烏雞所有平民死晒,佢都會全家喺美國好好生活

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]