• 瀏覽: 9,112
  • 回覆: 114
  • 追帖: 1
以色列總理內塔尼亞胡(Benjamin Netanyahu )4月1日揚言關閉半島電視台(Al Jazeera),稱該電視台將不再在以色列轉播節目,並將「立即採取行動」

以色列這樣做,才是真正的沒有新聞自由。

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時國際/1006400/以色列擬禁半島電視台境內營運-白宮-令人擔憂

痴漢禁言

係咪崇洋殖奴口中既獨裁國家?

同啲仆街老友一樣,你一講事實,咪拉黑你囉,都唔係乜嘢新鮮事。

美共最中意譴責真相封鎖,唔該立即譴責以政權

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2-4-2024 17:24 發表

同啲仆街老友一樣,你一講事實,咪拉黑你囉,都唔係乜嘢新鮮事。
唔洗講都知喺香討明人 自閉柒頭 eddie

制裁以色列囉,點解唔做呀,係香港的話,你老美已經立馬制裁咗有關官員啦,真係雙標得好緊要

老美你唔譴責就係唔尊重新聞自由

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2024-4-2 17:12 發表

以色列總理內塔尼亞胡(Benjamin Netanyahu )4月1日揚言關閉半島電視台(Al Jazeera),稱該電視台將不再在以色列轉播節目,並將「立即採取行動」

以色列這 ...
咁似某強國同鄉港政府所為嘅,以色列都係偷橋姐

引用:
原帖由 Feiballball 於 2024-4-2 18:30 發表

你未食藥?

美國電視台都係受猶太人控制啦。

雙標到啲黃9on99都唔知噏乜9😂

引用:
原帖由 犯賤崇洋殖奴 於 2024-4-2 17:19 發表

係咪崇洋殖奴口中既獨裁國家?
哩個係人民民主專政
對敵人專政
對自己人民就民主普選

引用:
原帖由 Feiballball 於 2024-4-2 18:30 發表

中共係世界模仿對象

越黎越痴線

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]