• 瀏覽: 5,845
  • 回覆: 31
敍利亞傳媒報道,首都大馬士革一座建築物周一(1日)遭以色列空襲,它是伊朗大使館的領事部門建築物。襲擊造成至少7人死亡。伊...

以色列話不予置評,
但無美國首肯又點可以命中目標呢

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20240402/mobile/bkn-20240402011018836-0402_00992_001.html

美國為報復胡塞武裝,
但又唔夠膽單挑伊朗

又發生事端

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2024-4-2 05:37 發表

敍利亞傳媒報道,首都大馬士革一座建築物周一(1日)遭以色列空襲,它是伊朗大使館的領事部門建築物。襲擊造成至少7人死亡。伊...

以色列話不予置評,
但無美國首肯又點可以命中目標呢 ...
根據香土五毛911邏輯推理,一定係伊朗自導自演嫁禍其他國家

引用:
原帖由 kels7dj8@c94cw 於 2024-4-2 09:07 發表

你呢個回帖完全表露出黃暴夢倫嘅高智傷

納粹以色列越是瘋狂濫炸,菲律賓越發遵照佢老尾主人命令,拼命在南海碰瓷中國搞事,企圖轉移視線助老尾抽身中東泥潭..

引用:
原帖由 kels7dj8@c94cw 於 2024-4-2 09:07 發表

案例仲有台畜嘅阿扁的子彈😆

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2024-4-2 05:37 發表

以色列話不予置評,
黃人話哈馬斯 (非政府組織) 入侵以色列,所以可以亂黎

依家以色列派飛機修侵黎巴嫩,敍利亞同伊朗
係唔係抵比人圍呢?

係咪報復出口無人機比俄羅斯呢 ?

引用:

以色列話不予置評,
以色列炸敘利亞同伊朗在敘利亞目標駛乜美國首肯?

引用:
原帖由 ruspc2 於 2024-4-2 18:34 發表

以色列炸敘利亞同伊朗在敘利亞目標駛乜美國首肯?
美國唔扤頭,
以色列導彈靠邊個國家嘅衛星系統嚟打擊目標

以軍導彈好精準,一定引來好多買家

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2024-4-2 18:58 發表

美國唔扤頭,
以色列導彈靠邊個國家嘅衛星系統嚟打擊目標
以色列自己搞掂。

引用:
原帖由 ruspc2 於 2024-4-2 19:32 發表

以色列自己搞掂。
以色列有自己嘅衛星系統?

提示: 違規內容已被屏蔽
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]