• 瀏覽: 12,089
  • 回覆: 111
+3
今日(1日)上午7時58分,警方接報有人在百德新街珠城大廈形跡可疑,懷疑企圖爆竊。警員到場調查,得悉DON DON DONKI職員查看閉路電視時,發現一名男子在4樓成人用品部,偷走總值230元的性玩具、潤滑劑和清潔劑等物品。該名22歲姓曾男子涉嫌店舖盜竊被捕,被帶上警車返警署作進一步調查。

男人老🐶偷唔同size假Jer,基路難行 

引用:
現場消息指,賊人並非第一次犯案,先前已經偷過成人用品,今次食髓知味偷去不同尺寸的假陽具。
新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/1006034/銅鑼灣22歲男donki偷性玩具斷正-涉店舖盜竊被捕

🥜者清🗨( ̄Д ̄)y🚭
200幾蚊都偷為咗入監倉執番梘真係無所不用其技

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2024-4-1 15:55 發表

200幾蚊都偷為咗入監倉執番梘真係無所不用其技
偷唔到飛機杯,最後自己做人肉便器

偷飽?偷腸? 

又係黑衣年輕人,黑衣黃字,都係嗰類啦 

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2024-4-1 15:57 發表

又係黑衣年輕人,黑衣黃字,都係嗰類啦 
入監倉大把真腸佢嘆

偷黎諗住隊自己屎眼?

想問係咩性玩具?內文有寫?

引用:
原帖由 patc0929 於 2024-4-1 16:03 發表

張相咪暗示左囉 TENGA here!
TENGA 飛機杯

引用:
原帖由 patc0929 於 2024-4-1 16:03 發表

呢堆嘢 
偷走總值230元的性玩具(不同尺寸的假陽具)、潤滑劑(KY)和清潔劑等物品。

唔係離題,純粹有感而發。

唉,如果溝到女洗乜偷假陽具。

天生異性戀既人點都唔會轉基!天生同性戀既人可唔可以轉返直就唔知啦😅🫠🤨

我都係單身,都溝唔到女,我係異性戀,從來無諗過會攬基!你話佢留係少女時期思想避免/恐懼異性。所以先會傾向鍾意女人,又或者女人型嘅男人。睇近年娛樂圈就知。 但想講性向係天生既,唔會因為目見到靚仔就變返直(男女都係)。而有好多搞基既人係雙性戀,
天生異性戀既人點都唔會轉基!

但呢稱報導證明左唔係!

去到去可以慢慢享受了

男人偷假陽具? 口味獨特.

引用:

內文:

“現場消息指,賊人並非第一次犯案,先前已經偷過成人用品,今次食髓知味偷去不同尺寸的假陽具。”

俾錢買啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]