• 瀏覽: 19,159
  • 回覆: 76
  • 追帖: 1
+5
烏克蘭文宣工作者在被Zircon鋯石高超音速導彈打爆的烏克蘭安全部大樓附近,發現導彈殘骸,影張相話成功攔截,黃甲甴+太監蠢王又高潮。

引用:
原帖由 catcatsunny 於 2024-4-1 11:41 發表

烏克蘭文宣工作者在被Zircon高超音速導彈打爆的烏克蘭安全部大樓附近,發現導彈殘骸,影張相話成功攔截,黃友+太監蠢王又高潮。

挑附近即係打唔L中啦on9,經遇先進半導體運算無需攔截囉

引用:
原帖由 kim_13236 於 2024-4-1 12:15 發表

挑附近即係打唔L中啦on9,經遇先進半導體運算無需攔截囉
梗係打唔中啦 用個身體去攔截子彈 邊夠佢打

引用:
原帖由 catcatsunny 於 2024-4-1 11:41 發表

烏克蘭文宣工作者在被Zircon高超音速導彈打爆的烏克蘭安全部大樓附近,發現導彈殘骸,影張相話成功攔截,黃甲甴+太監蠢王又高潮。

睇舊彈屍外殼就吾似ZIRCON高超音速導彈。

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2024-4-1 12:39 發表

梗係打唔中啦 用個身體去攔截子彈 邊夠佢打
有冇打中佢呀kn9

引用:
原帖由 kim_13236 於 2024-4-1 13:47 發表

有冇打中佢呀kn9
冇呀 烏克蘭嗰啲地方係自爆㗎 俄羅斯啲導彈全部都唔中

依家烏軍連子彈都唔多粒洗撚用超音速導彈,知道目標九死一生

說假話的徐某人已經講到愛國者大捷,滑翔式彈道導彈同埋高超武器全部垃圾。不過佢哋唔敢講嘅係烏克蘭安全部建築物已經變成一堆瓦礫。

同我老友 Eddie 話俄羅斯只很得  3 日糧一樣嘅高水平

糜蟈沙利文失蹤了

「文宣工作者」😂

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 1-4-2024 15:40 發表

同我老友 Eddie 話俄羅斯只很得  3 日糧一樣嘅高水平
都話普京喺靠eddie 自閉柒頭一席話先可以三日又三日打到而家, 佢喺俄羅斯功臣

引用:

烏克蘭文宣工作者在被Zircon高超音速導彈打爆的烏克蘭安全部大樓附近,發現導彈殘骸,影張相話成功攔截,黃甲甴+太監蠢王又高潮。

烏軍又用屎忽成功攔截,真係恭喜哂呀

引用:

用棟大樓來攔截

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2024-4-1 15:40 發表

公海見到有人形容‘’春季大反擊2024‘’

寸爆!

主題標籤 #烏克蘭
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]