• 瀏覽: 12,061
  • 回覆: 92
+3
來自台灣的徐先生與太太昨到尖沙嘴等待煙花匯演時稱香港較有中國傳統過年氣息,今次是特意為維港煙花而來。(鄧家烜攝)

起萊島黎寧願花多幾個鐘都要去深圳住酒店  
佢老婆個樣有d似香港第一個AV女優阿素素

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/pns/要聞/photo1/20240212/s00001/1707675772266/1707675772266

因香港酒店太貴

引用:
原帖由 icircle 於 2024-2-12 13:32 發表

因香港酒店太貴
香港酒店業有份搞死香港旅遊

有咩出奇,有好多港人到澳門旅遊都係住宿珠海,留翻錢去玩嘛

香港酒店真貴

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2024-2-12 13:18 發表

來自台灣的徐先生與太太昨到尖沙嘴等待煙花匯演時稱香港較有中國傳統過年氣息,今次是特意為維港煙花而來。(鄧家烜攝)

起萊島黎寧願花多幾個鐘都要去深圳住酒店 :sm ...
素人系列啊😂

鳩噏啦!apps 錯價啫!上海和平飯店幾年前我係trip都見過十萬一晚啦!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2024-2-12 13:18 發表

起萊島黎寧願花多幾個鐘都要去深圳住酒店 :sm ...
來也匆匆去也匆匆慳酒店錢

11萬一晚咁貴

引用:
原帖由 montejo 於 2024-2-12 22:12 發表

鳩噏啦!apps 錯價啫!上海和平飯店幾年前我係trip都見過十萬一晚啦!
其實係咪真㗎?

來自甘肅蘭州的駱太(右一)一行7人昨午3時許到尖沙嘴等待煙花匯演,她說會逗留兩天,但認為香港消費高,福田酒店較港便宜一半,故晚上會坐最後一班高鐵到深圳的酒店過夜,翌晨再來港。等待放煙花期間小孩想把玩同行長者的拐杖,駱太把拐杖拿開。

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2024-2-12 22:49 發表

來自甘肅蘭州的駱太(右一)一行7人昨午3時許到尖沙嘴等待煙花匯演,她說會逗留兩天,但認為香港消費高,福田酒店較港便宜一半,故晚上會坐最後一班高鐵到深圳的酒店過夜,翌晨再來港。等待放 ...
精神病,當人白痴,記者當內地人通行證好似回鄉證?一日出入幾次?

引用:
原帖由 montejo 於 2024-2-12 22:12 發表

今日agoda四季酒店標準房都$8839 折左 6800.
就算初一無十幾萬點都唔平.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]