• 瀏覽: 10,669
  • 回覆: 68
  • 追帖: 1
+9
梅西腿傷突然神奇好轉.在日本上場了.按梅西團隊的期望.接下來應該有一場轟轟烈烈的日本輿論吹捧.才不枉搞這么一出吧.國內網友可能有所不知.西方大肆炮制亂港話題.日本可是馬前卒.多次讓亂港骨幹分子赴日.政客們利用其高調宣傳.所以.梅西在香港雙手插兜板臉的選邊站表演.按道理.來了日本后.輿論不會虧待他.但是!凡事最怕但是!

日笨仔刀巧直接,唔值得睇就唔睇

新聞來源連結:
https://news.popyard.space/cgi-mod/newscroll.cgi?lan=cn&r=1&sid=16&rid=145915&v=justin

🥜者清🗨( ̄Д ̄)y🚭
好多玻璃黃苦苦安慰自己,霉西比中國制裁依然大把人睇,
但事實係,日本都無人睇佢,全場空空蕩蕩。

一啲粉絲面對唔到現實,同我講:
唔好比我睇,我寧願選擇“睇唔到”。
可想而知,玻璃心完全碎了。

引用:
原帖由 productdesigner 於 2024-2-12 11:22 發表

梅西腿傷突然神奇好轉.在日本上場了.按梅西團隊的期望.接下來應該有一場轟轟烈烈的日本輿論吹捧.才不枉搞這么一出吧.國內網友可能有所不知.西方大肆炮制亂港話題.日本可是馬前卒.多次讓亂港骨幹分子赴日.政客們利用其高調宣傳.所以.梅西在香港雙手插兜板臉的選邊站表演.按道理.來了日本后.輿論不會虧待他.但是!凡事最怕但是!

外角細力根本覺得霉西對華人市場嘅利用價值所餘無幾, 所以先攞佢嚟玩嘢

引用:
原帖由 productdesigner 於 2024-2-12 11:22 發表

香港坐都滿, 佢先至唔出場,
日本坐唔滿, 佢先至要扮死9出場

下次留係屋企睇無人去, 佢就會出場踢架喇

引用:
原帖由 有效橢圓的秋葵 於 2024-2-12 13:30 發表

外角細力根本覺得霉西對華人市場嘅利用價值所餘無幾時攞佢嚟玩嘢
好好地體育玩政治,
美國政客將霉西‘’埋葬‘’~

引用:
原帖由 有效橢圓的秋葵 於 2024-2-12 13:31 發表

香港坐都滿, 佢先至唔出場,
日本坐唔滿, 佢先至要扮死9出場
日本仔好聰明 前車可鑑 陣間又扮傷唔落場咪做水魚

就算踢波叻到識飛 最終都係淪落做一隻政治棋子

引用:
原帖由 ~蛙哈哈~ 於 2024-2-12 14:35 發表

就算踢波叻到識飛 最終都係淪落做一隻政治棋子
對啊~
其實依幾日啲美國奴才文宣不斷發文,就係想掩飾美斯淪落為政治棋子而惹嚟制裁。

根本就點洗都洗唔白

美斯係日本真係唔太受歡迎,美斯踢完波,冇人同佢換球衣就知。

日本笑𨳊中國人咁捧梅西場?

引用:

說出咁夠底氣話,源於日本國家隊出色、爭氣,這樣的,就吾使咁沉迷人家,半點心便可,回應是半價。阿爺國隊及香港隊如何?!  

引用:

所以.........票價平香港一截, 入坐率先得差唔多一半, 仲落場踢30分鐘咁龍精虎猛, 咁日本球迷都覺得唔值, 香港球迷唔嬲真係假......... 

唔好再講HKG咩層層加碼令霉閪唔開心啦, 佢開唔開心唔可以成為辜負球迷既藉口.

日本仔响呢場贏咗美斯,梗係咁講啦

值唔值係由市場決定,並唔係某種人所話值唔值!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]