• 瀏覽: 7,422
  • 回覆: 50
+3
日本今年伊始就接連發生多宗天災人禍,當中包括1月1日,石川縣近海發生黎克特制7.6級地震,導致至少236人死亡,當局發布
日本的奇門卦象為「天芮星」臨「死門」逢「門迫」帶「空亡」,指出日本在2024年臨病星,與其排放輻射水有密切關係,不但引起多個國家不滿,特別中國更將作出實際行動。日本此舉影響深遠,厄運自招,將令國家進入技術性衰退,振興景氣的憧憬遙遙無期,年內有機會出現天災、民變等禍患。

倭寇國自取滅亡  
壞事做盡,侵略別國屠殺別國人民過百萬,搶劫假數據倒核染水落海
泥菩薩過江 .
凡事太盡,緣份勢必早盡.
早晚會天災滅倭寇國

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20240212/bkn-20240212033535737-0212_00822_001.html

人在做,天在看,日本想自取滅亡唔好累人啦

有因必有果,而家時辰到咗,咪有相對嘅報應囉!

日鬼自欺欺人,正常人唔會相信日鬼

排核水同漏高濃度核水就真係有關係,排核水其實係東電管理不善加上目光短淺既結果,漏水都係。日本唔先搞掂東電,人禍陸續有來,但311到今日就黎十三年,日本政府等於乜七都無做過。

引用:
原帖由 1000day 於 2024-2-12 10:43 發表

日本今年伊始就接連發生多宗天災人禍,當中包括1月1日,石川縣近海發生黎克特制7.6級地震,導致至少236人死亡,當局發布
日本的奇門卦象為「天芮星」臨「死門」逢「門迫」帶「空亡」,指出日本在2024年臨病星,與其排放輻射水有密切關係,不但引起多個國家不滿,特別中國更將作出實際行動。日本此舉影響深遠,厄運自招,將令國家進入技術性衰退,振興景氣的憧憬遙遙無期,年內有機會出現天災、民變等禍患。

...
天怒人怨

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2024-2-12 10:55 發表

排核水同漏高濃度核水就真係有關係,排核水其實係東電管理不善加上目光短淺既結果,漏水都係。日本唔先搞掂東電,人禍陸續有來,但311到今日就黎十三年,日本政府等於乜七都無做過。
咪宣傳咗美斯就係飲咗即刻好返 
飲多兩杯壯腎補陽

日本國咁好攪成咁

這是架仔自我種族滅絕,唔覺唔覺變成天滅日本。

恭喜恭喜!連個天都睇唔過眼

日本這樣害全世界,一定有報應

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2024-2-12 10:55 發表

東電根本美國有份
蛇鼠一窩

有人話呢啲係報應,但日本仔唔排污可能更大鑊。
某大國壞事做盡,但全世界都覺得佢正義,又幾時有報應?

日本狗馬上停止排放核污水!

繼續幸災樂禍啦,回力鏢好快會出現

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]