• 瀏覽: 3,040
  • 回覆: 27
白宮表示,美國總統拜登周日告訴以色列總理內塔尼亞胡,除非確保有100 萬名居民安全的計劃,否則以色列不應在拉法發動軍事行動。

你自已提供武器俾人去攻打喎!扮失憶定真痴?🤣

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1980801/即時-國際-拜登與內塔尼亞胡通電話-要求確保居民安全否則不應進攻拉法

真痴唔係扮㗎!唔準笑佢,佢自己都唔想啫!年紀大又中兩次新冠😷

真係慘,果班「撐以色利 9 奴才」又要失業。

7.15 復制打開抖音,看看【觀察者網的作品】古特雷斯回懟以色列記者:遵守原則不能雙標  https://v.douyin.com/iNrG6TkU/ oDu:/ S@Y.zT 12/28 

登登,先要停止提供軍火哦~~溫馨提示~~

拜登與內塔尼亞胡通電話 要求確保居民安全否則不應進攻拉法!
內塔尼亞胡問返拜登,美國當年有冇確保日本廣島的居民安全才放原子彈?

敗登講完把口唔覺臭咩?

到拉法屠殺,下一站埃及

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2024-2-12 09:26 發表

白宮表示,美國總統拜登周日告訴以色列總理內塔尼亞胡,除非確保有100 萬名居民安全的計劃,否則以色列不應在拉法發動軍事行動。

新聞來 ...
呆登係真失憶唔係扮的,而且自己金主,呆登邊敢得罪呀

引用:
原帖由 冼拿 於 2024-2-12 10:52 發表

呆登係真失憶唔係扮的,而且自己金主,呆登邊敢得罪呀
正解!點敢得罪猶太大金主的支持,唔想選總統咩?「民選」只係走個儀式吧🤣

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2024-2-12 09:26 發表

新聞來 ...
兩條友喺度做戲,真係想嘔……

引用:

新聞來 ...
敗燈老人痴呆

引用:
原帖由 Oncology 於 2024-2-12 11:13 發表

兩條友喺度做戲,真係想嘔……
虛偽雙標已經係西人的代名詞

以色列覺但拉法只有哈馬斯冇平民

引用:

新聞來 ...
殺神特攻

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]