• 瀏覽: 4,829
  • 回覆: 48
+3
美國國防部發言人2月11日表示,美國國防部長奧斯汀(Lloyd Austin)當日被送往華盛頓特區一家醫院接受治療,「症狀顯示出現了緊急膀胱問題」。國防

有病就唔好死撐。
不過,呢位防長應該好快被辭職。
之後可以專心在家休養。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/990215/美國防長奧斯汀因緊急膀胱問題再入院-住院期間維持職務

黑鬼生鳩癌就辭職啦

蛇咬都唔郁呀!

呢個政府全部傷病失智。

時辰到.

防長日日對住中國打飛 G,打得飛 G 多打壞個身子。

老、痴、呆、傻、癲,美國壞人政棍,華府由上至下成為當代嚮噹噹美州病夫,腦殘百病附體,東西兩岸內亂分裂,白皮豬邪惡軸心極權政府和美元霸權快將倒下,很快陷入國難及崩潰,時日無多!

隻奧斯汀病在下半身,個腦都仲清醒,老尾空軍從本土出發飛萬里去侵略轟炸伊拉克,敘利亞,就係唔敢搞伊朗 !

引用:
原帖由 judylam651 於 2024-2-12 08:23 發表

隻奧斯汀病在下半身,個腦都仲清醒,老尾空軍從本土出發飛萬里去侵略轟炸伊拉克,敘利亞,就係唔敢搞伊朗 !
咁切咗下半身囉!

今次要成抽野切割。。

做得衰嘢多報應

點都後生過總統,大家都係男人,無理由拜登死老野無問題。。。總統都無請假,唔公平。🤭

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2024-2-12 06:26 發表

美國國防部發言人2月11日表示,美國國防部長奧斯汀(Lloyd Austin)當日被送往華盛頓特區一家醫院接受治療,「症狀顯示出現了緊急膀胱問題」。國防

有病就唔好死撐。
不過, ...
美畜多行不義必自弊,天收美畜💪💪💪

引用:

有病就唔好死撐。
不過, ...
巨大利益、做到死都唔要撐住🤣

引用:

有病就唔好死撐。
不過, ...
點解美國的鳩層全部都係老弱殘呢?呢隻已經半隻腳伸入爺鬚到。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]