• 瀏覽: 21,600
  • 回覆: 160
  • 追帖: 1
+3
阿根廷球王美斯跟隨球隊國際邁亞密早前來港,2 月 4 日表演賽香港大球場坐滿逾四萬人,惟美斯最終缺陣,被全場噓爆,當中原來包括前財政司司長曾俊華。

美共政權棋子豬儒美輸大把錢,不過亞根停就窮過鬼即將破產,豬儒美輸忘恩負義斗0都唔回饋國家,自私到G點

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/美斯缺陣︱曾俊華現場大叫「回水」-批事件「郁下提升至政治層面」-053316782.html

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 星星笑 於 2024-2-12 00:43 發表

佢旁邊係咪曾陰權?
似係
內文提到薯片同曾蔭權同曾蔭權老婆一齊睇波

黃絲俊華鬧老闆? 

唔搵阿根廷足球國家隊返內地踢波, 都系體育層面啫.
政治層面就同阿根廷斷交啦.

唔通球王做錯野就冇代價?

係啊,叫D 人唔好郁下提升至同政府有關未冇事law

引用:
原帖由 andysan4 於 2024-2-12 01:11 發表

黃絲俊華鬧老闆? 
幾千蚊飛睇齋坐, 天王老子都無面比

引用:
原帖由 T2. 於 2024-2-12 00:42 發表

阿根廷球王美斯跟隨球隊國際邁亞密早前來港,2 月 4 日表演賽香港大球場坐滿逾四萬人,惟美斯最終缺陣,被全場噓爆,當中原來包括前財政司司長曾俊華。

美共政權棋子豬儒美輸大把 ...
尾屎玩正字先

引用:
原帖由 桑下樽前 於 2024-2-12 01:08 發表

似係
內文提到薯片同曾蔭權同曾蔭權老婆一齊睇波
直頭係呀;仲有佢葡籍老婆~

小弟從不看甚麼美斯

因為阿根廷波根本不值得賭,賭率低,和波都要輸錢靠射甚麼12碼,阿根廷聯賽都很難賭

薯片你作反呀

垃圾

DKLM 又為美國護航.

洋狗性.

引用:
原帖由 T2. 於 2024-2-12 00:42 發表

美共政權棋子豬儒美輸大把 ...
正常國家會尊重私產,韭菜國無呢個概念所以你唔明囉。你睇下Forbes頭廿名首富來來去去都係果班人,胡潤排行榜年年都唔同人就知囉

主題標籤 #曾俊華
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]