• 瀏覽: 13,841
  • 回覆: 68
  • 追帖: 2
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2024-2-11 21:45 發表

龍年初一晚睇花車!睽違4年的新春花車匯演2024今晚(10日)再次於尖沙咀街道上演晚,為龍年打響頭陣送上新春祝福。九輛花車及29支本地及國際表演團

今次家超都有去喎,呢隊野小 ...
問心我唔識欣賞,淨係覺得佢地勁恐怖,唔適合新春表演,但係我啲黃人同事勁like佢地表演,話好勁

引用:
原帖由 ahlihaha 於 2024-2-11 21:52 發表

問心我唔識欣賞,淨係覺得佢地勁恐怖,唔適合新春表演,但係我啲黃人同事勁like佢地表演,話好勁
証明香港包容性強,是真正的大都會!

引用:
原帖由 ahlihaha 於 2024-2-11 21:52 發表

全晚跳得的確最齊最勁佢地呢隊~~~
Chok得嚟好有特式!!!
少有用兇眼配合服式閃速突定格Chok一野!真有味度~~~
世一級跳隊嚟架!!!

冇一件事唔攞嚟大做文章,煩L到

反應好壞參半,我覺得跳幾好睇,應該係話跳得好有特色,未見過咁嘅舞蹈。
似唔似鬼,見仁見智啦。
小朋友染髮,父母唔鍾意,都話佢染到成隻鬼咁,一樣道理

呢隊好睇 接受

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2024-2-11 21:45 發表

龍年初一晚睇花車!睽違4年的新春花車匯演2024今晚(10日)再次於尖沙咀街道上演晚,為龍年打響頭陣送上新春祝福。九輛花車及29支本地及國際表演團

D漢奸走狗賣國賊睇日本仇人表演係度拍手,係唔係中國人?

引用:

倭婆新宿農場無生意,要嚟香港外賣?

似喪屍

好睇過科目三。

引用:
原帖由 得閒看看 於 2024-2-11 23:36 發表

好睇過科目三。
一樣咁撚騎呢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]