• 瀏覽: 11,683
  • 回覆: 106
本港全面通關已逾一年,惟經濟復甦乏力,訪港旅客人數徘徊低位,港人蜂擁北上消費,甚至連金融業亦疑似面臨崩盤,「國際金融中心

係大仙悲觀姐,由治及咗興,衰得去邊吖🙂

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20240209/bkn-20240209033040391-0209_00822_001.html

好在樓市仍然屬向好方面,一通關就有升幅。👍

引用:
原帖由 lostboyz 於 2024-2-11 05:50 發表

本港全面通關已逾一年,惟經濟復甦乏力,訪港旅客人數徘徊低位,港人蜂擁北上消費,甚至連金融業亦疑似面臨崩盤,「國際金融中心

新聞來源連結:
...
香港係中西兩隻手掌先拍得響嘅地方。
西方唔拍,得返大陸,仲要隻手越來越無力,幫唔到手之餘,仲喺香港狂抽水。大陸經濟唔好,中美關係唔好,香港真係無咩運行。

東方仲有19年玩

黃大仙唱衰香港,拉佢

習主席親自指揮親自部署混亂下跌股市,外資立即醒覺有「明燈指路」

其實可以做得更好,但係呢個垃圾政府議員通通都係廢, 每年嘅花市只係開到年三十,其實可以開到年初二 啲人放假冇地方去

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 lostboyz 於 2024-2-11 05:50 發表

新聞來源連結:
...
黃大仙犯咗國安法🤷🏼‍♂️佢冇說好香港故事🤷🏼‍♂️請馬上封廟拉神🤷🏼‍♂️

東方手臭.

見到200萬黃曱瀨死吾走,港衰多19年已係正常不過!

引用:

新聞來源連結:
...
九唔搭八,on.99 有咩資格替香港求籤? 不如阿豬阿狗都求返支。自己公司求到支下下籤又出嚟作新聞。香港冇國安法真係太多毒媒妖言惑眾。

引用:

新聞來源連結:
...
屌你老 母搵黑記去抽籤?
黑記點會想香港好?
返屋企含撚啦

引用:
原帖由 美斯登基做球王 於 2024-2-11 07:28 發表

東方仲有19年玩
而家有鬼人買報紙咩? 比錢佢洗腦嗎?

主題標籤 #中國通關
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]