• 瀏覽: 23,287
  • 回覆: 91
+8
中國外交部發言人汪文斌12月6日主持例行記者會回應記者提問。有記者據報道提問12月5日,有歐盟官員表示,歐洲理事會主席米歇爾(Charles Michel)



成班歐豬都冇用中國製嘅電話 又冇用華為5G 所有中國Apps都冇用 中國點竊聽呢? 
邊個有能力去竊聽你咁多豬 而你班豬都唔敢出聲講個名出來 就知道竊聽者是班豬唔敢得罪的 正如當年德國總理比人竊聽 冇人敢出來指責 但卻誣蔑華為有冇門 
成班鬼 鬼話連篇 導致世界動盪 戰亂頻起 
歐豬尾鬼 遲早有報應

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/968857/歐盟成員國與機構領袖稱遭竊聽-北京回應



#5g
提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
老美一早做晒手腳 


[隱藏]
「歐方官員應該很清楚,對歐盟國家和歐盟機構領導人進行竊聽竊密的不是中國。」
對, 並唔係成個中國去偷聽, 大部份嘅中國人都煩緊冇錢開飯



用iPhone受老美竊聽是應份的事, 就算身在中國的歐盟官員一樣走唔甩! 歐豬唔敢反老美而指責中國; 絕對有指桑罵槐之意


屎艾A: 做契弟被竊聽服務係包埋㗎!!  



[ 本帖最後由 maomao919 於 2023-12-7 15:27 編輯 ]



美國找到監控全球新“法寶”?華為聽后笑而不語...
美國是全球“竊聽大國”,可以說是網絡布滿全球,竊聽世界,包括敵人、盟友都不放過,尤其是盟友國家的領導人都不在話下。早在多年前,美國甚至就在德國總理默克爾辦公樓不遠的位置設置間諜情報的監聽體系。這一切,在2013年都被出逃美國的CIA特工斯諾登曝光,當時的“稜鏡門”讓全球輿論譁然,令盟友對美國強烈不滿。那么,到了8年后的今天,美國政府“竊聽”的毛病改了嗎?事實上,不但沒改,還變本加厲!

就在日前,又有相關爆炸性的消息震驚全球。據媒體報道,丹麥國家廣播公司等多家歐洲媒體的聯合調查發現,丹麥情報部門竟參與了美國的監聽計劃,監聽範圍包括法國、荷蘭、瑞典、挪威等國的高官,最慘的是德國,包括總理默克爾、總統施泰因邁爾、社會民主黨前領袖施泰因布呂克全在監聽之列。

https://military.china.com/global/38412224.html



華為禁咗啦!仲可以竊聽?!是否德國佬查咗新彊無強迫勞動又攪嘢去老屈中國呢?!


[隱藏]
鬼 L 得閒竊聽你咩??


DKLM,咁 L 驚咪以後唔好去中國囉


呢個記者提問, 根本係畀外交部有機會串下美國






引用:
原帖由 maomao919 於 2023-12-7 15:24 發表

屎艾A: 做契弟被竊聽服務係包埋㗎!!  

唔係斯洛登爆料,默姨都唔知日日傾閒計都比老尾偷聽緊



白痴,中國都無興趣理歐盟啦,仲使咩要偷聽?


[隱藏]
引用:
原帖由 apple1217 於 2023-12-7 14:33 發表

中國外交部發言人汪文斌12月6日主持例行記者會回應記者提問。有記者據報道提問12月5日,有歐盟官員表示,歐洲理事會主席米歇爾(Charles Michel)

...
被竊聽都係自願的,唔好埋怨了



主題標籤 #5g
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]