• 瀏覽: 21,876
  • 回覆: 149
+4
年約14歲女童今年透過交友程式認識多名本地男子後,在一個月內疑與他們分別發生性行為。涉案的6名男子包括消防員、教師和地政

14歲女…點搞得落手呀,有啲教師…地政主任,讀好多書喎

仲要肛交…袋都唔知有冇帶

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20231207/bkn-20231207120114472-1207_00822_001.html

黃畜做事有常理既咩?戀童,斷背,變態,男扮女,女扮男乜都齊。

香港女權過大
女仔女人永遠無問題

引用:
原帖由 LEE1989 於 2023-12-7 13:51 發表

年約14歲女童今年透過交友程式認識多名本地男子後,在一個月內疑與他們分別發生性行為。涉案的6名男子包括消防員、教師和地政

14歲女…點搞得落手呀,有啲教師…地政主任,讀好多書喎:sm ...
假如你食咁後生條女,性經驗少,你仲考慮袋咩?
有強姦,無焗賭.
覺得有問題,建議報警,進入司法程序,唔好放生.

當中2名係教師,禽獸教畜

有錢都唔係咁洗架

正正經經去洗樓好過啦

引用:
原帖由 LEE1989 於 2023-12-7 13:51 發表

14歲女…點搞得落手呀,有啲教師…地政主任,讀好多書喎:sm ...
女性比較早熟,有 d 14歲妹妹已經有波有蘿

人一世物一世。 幼齒肛交唔係人人有。

引用:
原帖由 星升升 於 2023-12-7 15:16 發表

當中2名係教師,禽獸教畜
6個一齊上

引用:
原帖由 唔準笑我 於 2023-12-7 14:00 發表

香港女權過大
女仔女人永遠無問題
兒童係受保護

係交友程式認識,有事捉你,簡直易如反掌

引用:
原帖由 星升升 於 2023-12-7 15:16 發表